úterý 13. září 2016

Prodám wc mísu

Prodám mobilní WC ,čisté,ihned možno použít. WC mísa , odpad svisle, cena dohodou. Jedná se pouze o mísu , nikoliv o celý komplet - nádržka, prkénko není součástí. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Koupelny bazar: wc.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . WC suché kadibudka je vyrobeno z palubek. WC a záchody závěsné i stojící za trvale nejnižší ceny. WC Thetford Porta Portti 36 béžové.


Jednoduchá instalace, příznivá cena. Vzhledem k jejich jednoduché instalaci představují ekonomickou variantu WC - není nutné cokoliv zasekávat do zdi. PRODÁM WC MÍSU ,NEPOUŽÍVANOU,VÝBORNÝ STAV. S novým měsícem se dostala na veřejnost i neradostná zpráva pro.


Nabízím prodeji kompletní sádu Kombifix. Sprchové sloupy, bidety, wc mísy , zrcátko, pevná sprchová zástěna, umyvadlová baterie Bauer, WC sada - závěsné WC BRILLA s podomítkovou nádržkou . Merkury Market nabízí: keramické obklady a dlažby, baterie, umyvadla, sprchové kouty, dveře, kliky, plovoucí podlahy, stavební chemii. Poštovné a balné v hodnote hradíme za Vás mi! Predám učiace rodinné a veľmi praktické WC sedátko Toaletný tréner s integrovanou detskou . Záhradné centrum Vígľaš - predaj prírodného kameňa, stavebnín, želiezarstva, rastlín, drevín a substrátov.


Prohlédněte si sekci Sanitární keramika a nábytek a vyberte si WC jaký chcete! Predaj bicyklov Merida, Specialize Ghost, príslušenstva, oblečenia Castelli, doplnkov a servis. Kamenná predajňa Velosvet so sídlom v Prievidzi. Kubovčík utrhnutý z reťaze: Takéto fotky ste ešte nevideli!


Míša volá domov: Zámenu manželiek chce ukončiť! Slovenský spevák predstavil svetu novú sexy priateľku. Keď láska víťazí nad chorobou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky