pátek 30. září 2016

Zpětná klapka kg 160

Kanalizační zpětná klapka slouží jako ochrana proti vzduté vodě (záplavám). Dno průtočné na KG , vyrobené z PP: Zabraňuje pohybu odpadní vody zpět do budovy a zaplavování nízko položených ploch. Doporučené místo pro instalaci je.


Zpětná klapka KG s aretací DN 160. Těsnící pryžový kroužek je v ceně a je .

KKL12 KLAPKA ZPĚTNÁ KG DN 1KG -KLAP, Ks, 1. Protizápachový sifon DN 1KG. Značková kanalizační dvouklapková zpětná klapka 1DuoProtect - zaručuje dvojitou bezpečnost! V okamžiku výskytu zpětného průtoku zpětná klapka CAPRICORN DUO PROTECT automaticky.


Jednouzávěrový systém zabraňuje zpětným průtokům. Nabídka kanalizačních zpětných klapek pro ochranu budov proti zaplavení a vzdutí odpadních vod. KGZK zpětná klapka jednoklapková s aretací DN160.


Koncová žabí klapka z PVC-U pro napojení na KG potrubí.

Odpadní zpětná klapka pro KG potrubí 160. KGKLAP zpětná klapka s aretací - DN 160. KG systém kanalizační (venkovní). Dvouklapkové zpětné klapky OTTIMA jsou určené k instalaci v potrubí dešťové a. Přehled možností připojení ACO zpětných klapek na odpadní potrubí.


KGRE zpětná klapka DN 1FK100G0. K dispozici: Zpětné klapky OTTIMA jsou určené k instalaci v potrubí dešťové. Dostupné rozměry: 1– 1– 1mm. Velkoobchod a maloobchod vodo topo plyn.


Kompletní sortiment pro vodu, odpady, topení, plyn a vybavení pro dům a zahradu. HL zpětná klapka DN1dvojitá s ručním uzávěrem HL715. Se zpětnými klapkami Staufix od KESSEL. KESSEL Staufix jednoduchá zpětná klapka s nouzovým uzávěrem vyrobeno z ABS, Ř. PLASTOVÝCH SEDEL PRO KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY, ZPĚTNÉ KLAPKY ,. Prodám nepoužitou zpětnou klapku do vzduchového potrubí.


KDN 1zpětná klapka s koulí DN 125 . KG zpětná klapka DN1s aretaci KARMAT - FK100A0.

KG KLAPKA ZPĚTNÁ 1- barva ČERVENÁ. Plasteko Studenec - Odborný velkoobchod vybavením pro koupelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky