pátek 30. září 2016

Gufero rozměry

Pozn: Sortiment gufer se neustále rozšiřuje. Pokud zde nenajdete požadované rozměry , zašlete, prosím, dotaz. V následujících tabulkách jsou uváděny obvykle dostupné rozměry , a zvlášť je . D - jmenovitý průměr montážní díry . Při výběru správného typu gufera , je třeba věnovat pozornost nejen tvaru průřezu hřídelového těsnícího kroužku, ale i výběru správného materiálů, ze kterého je .

Níže je uvedena tabulka, která přiřazuje ERIKS označení pro jednotlivé typy těsnění podle . Typy hřídelových těsnících kroužků, postup výměny a tabulka rozměrů použitých u motorů Jawa 50. Názov, Výrobca, Rozmer , Množstvo, Dostupnosť, Cena bez DPH, Cena s DPH, Množstvo. Neví prosím někdo jaký mám koupit rozměr gufer pokud potřebuji vyměnit gufero na levé straně pod spojkou a hlavně na pravé straně pod . Použití : náhradní díly do pračky, náhradní gufero do pračky.


Použití: náhradní díl do pračky, náhradní gufero do pračky. Poznámka: důležitý u gufera je vždy rozměr.

WAS NBR - gufero dvoubřité s prachovkou, nitril-butadien-kaučuk. Ahoj nevíte někdo kde bych sehnal toto gufero. Obrázek V obchodě jej nemají. Nové kvalitní autodíly pro všechny vozy.


Rozměry X-kroužků se shodují s O- kroužky. Specializujeme se na prodej značkových tlumičů, spojek a brzd. Gufera dvoubřitá FPM - viton. Stomp, DemonX, WPB sada gufer pro motor YX14 YX16 Zongshen 15 Zongshen 175. Kompletní nabídka univerzálních dílů pro všechny skútry.


Originální gufero Malaguti o rozměru 17x27x6mm. Protože mezi guferem a hřídelí dochází ke tření a tím opotřebení gufera , je třeba je po nějaké době měnit. Nabízíme gufera různých velikostí a rozměrů , . Hřídelové těsnicí kroužky HTK ( gufera ) jsou dotykové těsnicí prvky určené pro. Vzhledem k výztuži je takové gufero odolnější vůči chybám při montáži. Všechny varianty gufer vychází ze dvou základních provedení.


Sklad: Nutno objednat (dostupnost: prac. dní).

Nacházíte se Úvod Kategorie gufera na ventily. Uprostřed je vidět černé gufero , které těsní kolem hřídele. ATHENA - Vysoce kvaliní simerinky do předních vidlic. Jelikož tady je nejspíše skutečně seženete!


Dodáváme konkrétní typy podle poptávky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky