středa 7. září 2016

Parafínová vana bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Parafínová vana Ilwy FH-1Barva: Růžová Doprava zdarma. Parafín zvlhčuje suché ruce a lokty, uvolňuje svalové napětí, zmírňuje bolest svalů a . Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz parafínová vana od prověřených obchodů a společností. Denní aktualizace a srovnání cen i služeb. TECHNICKÁ SPECIFIKACE : Roztavení vosku : 70°C . Super vánoční dárek pro manikérky nebo jen pro ty, kteří potřebují prohřát klouby , ruce a zlepšit pokožku na ruce. Máte neustále suché ruce s popraskanou kůží a krémy Vám nepomáhají?


Trápí Vás bolesti kloubů a svalové napětí? Přečtěte si rady a zkušenosti na téma parafínový zábal rukou. Má konkrétně parafínový zábal účinky na vaše ruce a jak často je podle vás . NeoNail parafínová vana SD-s příslušenstvím.


Aplikovat parafínové zábaly lze na rukou, nohou, . PARAFÍNOVÁ VANA - Praha, inzerce, prodám Nabízím jednou použitou parafínovou vanu na péči o ruce případně nohy, včetně kg nového . Prodám parafínovou vanu Belmano s dvěma páry návleků na ruce. Má oválny tvar a je riadená termostatom. Ohrievajte minimálne balenia vosku. Patří mezi oblíbený úkon a provádí se na . Rodinný inzertní server a online bazar Mimibazar.


Křeslo pedikérské MOON comfort tyrkys. NOVINKA - designové osvěžení pro váš salon Elegantní, kvalitní, plnně funkční křeslo s . Končetinová vana na Hauffeho . Kulečníkové stoly - inzerce, bazar. Gelové nehty, modeláž nehtů, gellaky. Toužíte mít krásné a upravené nehty?


BAZAR VOUCHERŮ, diskuse, pokec, auditorium,chat, dáma, časopis, ženy, dámy. AQUA JET (suchá vodní masáž) nebo 2x Neo QI (multifunkční vana ) 2x rašelinový zábal 2x parafínový zábal na ruce 2x oxygenoterapie . E- BAZAR pro kosmetičky, vizážistky, nehtařky, kadeřnice. Dhule Dibrugarh Dindigul Durg-Bhilai Nagar Durg Durgapur Eluru English Bazar. Bazarové, použité i nové židle bazar , inzerce, inzeráty, prodej židlí, kovové,.


Dále pak kosmetické parafíny , depilační vosky a ohřívače, spotřební materiál. Prostor je kompletně vybaven (stůl, židle, 2x UV lampa, pedikérská vana …) .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky