úterý 27. září 2016

Prodejna valmon

Vyrábíme a dodáváme hadice zahradní, průmyslové, hadice sací k čerpadlům, pračkové hadice přívodní a odpadní, speciální hadice pro rybáře, vinaře ad. Výroba a prodej zahradních i průmyslových hadic z PVC. Nabízíme zahradní, průmyslové, sací nebo . Prodej : - doplňky pro zahradnictví (rozstřikovače, hadicové rychlospojky) - odpadní hadice k pračkám - vodováhy a těsnění pro stavebnictví . VALMON - největší český výrobce PVC hadic.

EICOPLUS - Prodej hadic a produktů pro zahradu, stavbu a dílnu. Profesionální tlaková hadice. Prodej hadic PVC pro zahradnictví, průmyslové použití a prodej sacích hadic a zahradního programu.


Sortiment: zahradní a průmyslové hadice, přívodní i odpa. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Náhradní díly čerpadla, Kotel na . Zahradní hadice výhodně v Eshopu HORNBACH.


Maloobchodní prodej hadic a zahradního zboží.

Veškerý sortiment je také k dispozici v naší firemní prodejně a na našich webových . Materiálové provedení: PVC, PES příze. Ostatní: Prodej pouze po celém balení. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Ohebné hadice s tlakovou kostrou jsou určené pro všeobecné použití - rozvody vody i jiných kapalin, a vzduchu . Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Možnost odběru v metráži i po balení(25m).


Počet ks značí počet Vámi vybraných metrů. Odběrná místa a prodejny po celé ČR. Ohebná hadice s tlakovou kostrou určená pro všeobecné použití rozvodů vody a jiných kapalin, vzduchu, v zahrádkářství, zemědělství, průmyslu i . Brinkmann Pumps Čerpadla Zehnder. Stěžejním programem firmy je výroba, prodej a servis hydraulických hadic.


Hydraulické hadice vyrábíme na zakázku a dodáváme je včetně veškerého . Pravidelně připravujeme akce, které můžete nalézt v sekci akční nabídka. Vaše Topení - teplo, voda, plyn. Kvalita pro zahradu, stavbu, dílnu.


Valmon hadice pračková přívodní 5m.

Kontakt: Pospíšilová Lenka Ing. Vedoucí prodejny v obci Vyškov .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky