středa 21. září 2016

Invalidní program

Prohlédněte si náš invalidní program , kde naleznete sedátka do sprchového koutu, pevná, sklopná nebo odnímatelná madla, sklopná zrcátka, podpůrná madla . Invalidní program Jika - koupelna bez bariér. Pro vyšší bezpečnost a dokonalý komfort při osobní hygieně. Výrobky jsou vhodné nejen pro osoby se sníženou . Najdete zde různá madla, sedátka, stoličky a lavice, kt.


Bezpečnost a pohodlí, to jsou dvě hesla, kterých se musíme držet, pokud plánujeme koupelnu pro seniory a handicapované osoby.

Kupte si madla invalidní program - náš eshop nabízí madla invalidní program a další koupelnové vybavení. Nabídka produktů vybavení koupelen a sociálních zařízení pro občany se sníženou funkcí pohybu. Běžná cena: 19Kč s DPH Naše cena: 14Kč s DPH Ušetříte: 5Kč s DPH. Kvalitní výrobky ověřených značek za ty nejnižší ceny! Proto najdete v nabídce e-shopu také invalidní program.


Nazvali jsme tak sanitární techniku, která je speciálně navržena pro potřeby tělesně postižených lidí. Nabízí kvalitní invalidní program renomovaných českých a zahraničních firem. Prodej invalidního příslušenství do koupelen a toalet za akční ceny.

V nabídce invalidního programu najdete různá madla a sedačky do sprch. Novaservis - madlo invalidní, sklopné, dvojité cm . Madlo k vaně, do sprchového koutu. Povrchová úprava : leštěná nerez.


Kupte si invalidní program koupelnové doplňky - náš eshop nabízí invalidní program koupelnové doplňky a další koupelnové vybavení. Nastavitelná výška: 2až 260mm, rozměr 4x 225 . Koupelnová stolička na nohy, maximální nosnost: 1kg. V invalidním programu nalezneme mnoho praktických pomocníků do koupelny. Invadlidní program je vhodný nejen pro invalidy, pohyblivě omezené zákazníky . Celkem za doručení: Bude determinováno. Keramag Vitalis - umyvadlo 6x 5mm,… Keramag Vitalis . OLSEN SPA, invalidní program.


SENIOR A INVALIDNÍ PROGRAM , Kúpeľňové doplnky, Sanita, Sortiment, SAPHO kúpeľne. Realizace koupelny pro handicapované a starší osoby vyžaduje rozdílné prostorové i tvarové řešení veškerých zařizovacích předmětů oproti . Nízké vany ONE kombinují výhody sprchování a koupání. Nabízí komfortní pohyb jako ve srše a to díky menší hloubce a dostatečně plochému dnu vany.


Velkoobchod a maloobchod-široký sortiment zboží a jeho montáže v oblasti vody , topení, solárních systémů, koupelen, obkladů a dlažeb.

Program je navržen pro běžné a bezpečné použití v koupelnách, WC, . V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky