pátek 23. září 2016

Profesionální drtič větví

CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení. Drtiče větví slouží k drcení zahradního odpadu, který je vhodný ke spalování a. Jsme výhradními dovozci profesionálních drtičů NEGRI BIO pro Českou . Profesionální benzínový drtič Negri bio R95BHHP5GC. Výkonný benzinový drtič větví pro profesionální použití - doporučujeme!


Maximální průměr drceného materiálu: mm.

Využijte naší nabídky a pořiďte si elektrický nebo benzínový drtič či štěpkovač větví za nízkou cenu. V našem sortimentu naleznete profesionální drtiče větví. Překopávač kompostu, štěpkovač a drtič větví od společností GreenTechnik a Heizohack jsou určeny pro poloprofesionální (domácí) i profesionální použití. Tento způsob využívají všechny profesionální benzinové drtiče a . Prodám masivní profesionální drtič větví německé výroby do průměru větví 3cm,je skoro . K tomu Vám pomůže drtič větví a dřeva z naší autorizované prodejny.


Na veškeré drtiče a štěpkovače od nás, Vám bude poskytnut profesionální servis. Drtič větví nebo štěpkovač na zpracování zahradního odpadu?

Tento profesionální zahradní drtič má nízkou spotřebu benzínu a jeho další velkou předností je . Zahradní drtiče , drtič větví štěpkovač. Levný a kvalitní drtič pro drcení a štěpokování dřeva a větví. Honda si snadno díky poradí s každou větví. Benzínové štěpkovače Honda najdou uplatnění především v komunálních . Válcový elektrický drtič , automatické natahování větví , motorová brzda.


Kvalitní drtič - drtiče a štěpkovače větví jsou pro každého majitele zahrady. Nabízíme elektrické a benzinové drtiče a štěpkovače pro hobby i profesionální využití. Jde o profesionální stroj, který zpracuje dřevní hmoty velmi rychle a přitom. Drtič má vysoké otáčky, větve jsou jím strouhány, vznikají drobnější hobliny.


Ještě silnější větve zpracují jen profesionální drtiče s benzinovým . Velký výběr zahradních drtičů větví a dřevního odpadu. VARES SHARK - drtič zahradního odpadu kW. VĚTVÍ AŽ DO Ø 45mm - Zaručeno profesionální rozdrcení od stvolů bylin až po silné větve.


ESKÉ PROFESIONÁLNÍ DRTIČE S UNIKÁTNÍ CELOKOVOVOU KONSTRUKCÍ. INVESTUJTE DO KVALITY KUPUJTE - DRTIČE VARES. Soused s tim dela kraval cely dopoledne a polovinu casu resi silu vetvi a huci na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky