pátek 30. září 2016

Směšovací ventil s pohonem

Pohon 230V pro směšovací ventil , 60s, 5Nm, tříbodový. Kvs s elektrickým pohonem V3GB. Technická data napětí 230V proud max. Spolehlivost a robustnost, úspora energie, rychlá a jednoduchá manipulace.


Směšovací a regulační sady a kulové ventily s el.

Otočné ventily a pohony regulují vytápění. Ventily na regulaci vytápění a chlazení v . Když je VMR ventil plně otevřen, vačka uvnitř pohonu sepne spínač Ca . Třícestný směšovací ventil ESBE 3F 100. Sada třícestného směšovacího ventilu obsahuje třícestný směšovací ventil 1 . Ideální pro použití s pohony.


Roth 3-cestný směšovací ventil s pohonem 1“ 3-cestný směšovací ventil s pohonem 1“ se skládá ze částí, 230V pohon a hydraulická část s připojením 1“ AG. Zónový ventil třícestný s elektrickým pohonem a vratnou pružinou - havarijní .

Pro všechny termostatické hlavice a pohony IMI Heimeier. ESBE ,který vyrábí trojcestné a čtyřcestné směšovací ventily , servopohony , ekvitermní regulátory , termostatické přepínací a plnící ventily . VMV je třícestný směšovací ventil primárně určený pro použití pro regulaci teploty topné vody. Jedinou vyjímkou je pohon , který se na ventil bude připojovat (typ SE4).


Je důrazně doporučeno umístit. Instalace ventilu ve směšovací funkci: Ventil je možno . REGULUS AVC pohon pro směšovací ventily 230V, 5Nm, 60s TECHNICKÉ PARAMETRY: Rozměry: 84x101xmm Hmotnost: kg Délka kabelu: m . Vhodný především jako směšovací ventil před rozdělovačem pro podlahové topení. Typ, Název, Balení, Cena bez DPH. Charakteristika ekviprocentní nebo lineární, s pohony SUT nastavitelná na lineární, ekviprocentní. Použití jako směšovací nebo jako rozdělovací ventil.


Trojcestné směšovací ventily ESBE jsou obvykle zapojené jako směšo- vací ventily, ale lze. Výsledkem je vyšší teplota vratné. Regulátor pro 3-bodově řízený směšovací ventil s pohonem , bezdrátová komunikace.


JUNKERS DWM 25-R Trojcestný směšovací ventil. Se zabudovaným pohonem ovládá tři nebo čtyřcestný směšovací ventil. Díky použití různých adaptérů, lze regulátor montovat jak na směšovací ventil Wita, .

Všechny tyto lineární třícestné ventily jsou kompatibilní s řadičem a pohonem Esbe. Trojcestný termostatický směšovací ventil Esbe s ochranou proti hoření. Stejně snadno lze vaší aktuální instalaci přizpůsobit pohon. Vyberte si ze dvou dodávaných stupnic v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky