pondělí 12. září 2016

Pekáč s víkem

Hranatý pekáč s víkem z tvrdého boritokřemičitého skla, které je velmi odolné, jak mechanicky, tak i teplotně. Pekáče BerlingerHaus Banquet lamart ZENKER a další. Vynikající pro pečení a přípravu širokého . Je vyroben z kvalitní nerezové oceli. Orion Nerezový pekáč s víkem 35x23cm.


Celonerezové, celoskleněné nebo kombinované pekáče s kovovou spodní částí a skleněným poklopem.

V nabídce nerezový pekáč s roštem i . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Prohlédněte si cenové nabídky na Oválný pekáč s víkem od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Vhodný pro přípravu celého oběda v jedné nádobě. Pekáč AL AROMA díly skleněné víko. Porcelánový pekáč s víkem je určen na pečení masa, zapékání zeleniny, brambor a těstovin. Skleněný pekáč s víkem l ovál - Skleněný oválný pekáč s víkem je z tvrdého boritokřemičitého skla, které je teplotně i mechanicky velmi odolné.


Pro pečení můžete použít jak víko , tak spodní část pekáče.

Oba díly jsou vybaveny praktickými . Sklo je vysoce hygienické a pozvolna uvolňuje teplo. Vyberte si u nás pekáč na pečení, se kterým budete moci upéct tak dobré jídlo, že se k vám strávníci rádi. Pekáče lze použít samostatně i jeko pekáč s víkem. Vyroben z litého hliníku pro rychlejší absorbci a udržení teploty.


Výhodou skleněných pekáčů SIMAX je i to, že můžete v průběhu proces pečení sledovat aniž byste pekáč otvírali. Pomocí restovacího hrnce uvaříte vše od dušených jídel po restovaná masa, zeleninu a drůbež. Zjistit více o Electrolux E9KLLCpekáč s víkem.


TisknoutPorovnatOdeslat známému. Popis a technické parametrySpecifikace. Chybí mi doma pekáč s víkem ve kterém bych upekla kachnu, ale i buchty nebo zapečené těstoviny? Přemýšlím, jestli by měl být skleněný, . Nevěděl byste prosím někdo, kde sehnat následující věc: Velký a hluboký pekáč s víkeDélka – cm. Hranatý skleněný pekáč z odolného skla vhodný na pečení i servírování pokrmů.


AEG A9KLLCrestovací pekáč s víkem. Značka: AEG Kód zboží: AE-A9KLLCZáruka: měs. Kulatý skleněný pekáč 7L s víkem z varného skla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky