středa 7. září 2016

Sací hadice do studny

Prodáváme sací hadice a sací soupravy k domácím vodárnám a čerpadlům. Pro vakuově pevné připojení čerpadla na raženou studnu nebo na potrubí. Sací kit 4m, hadice pro samonasávací čerpadlo, připojení 1. Dobrý den, doporučuji v létě hadici narovnat a nechat na sluníčku.


PVC materiál, ze které je nejspíš vyrobená, na teple změkne a hadice zachová tvar při . Prosím poraďte jaké čerpadlo do studny. Délka m, průměr mm (1). S oboustranným vnitřním závitem 3mm (G 1). Sací hadice pro připojení čerpadla k vrtané studni nebo potrubí. Přípojení čerpadla na ražené studně nebo na potrubí na sací straně odolné vůči podtlaku.


Při připojení čerpadla je nutné dodržovat místní vodní právo. A ještě jsem zapomenul dodat, že na konci hadice je do ní vložený díl z hadicové spojky (ten se závitem) a do závitu zašroubovaný sací koš. Kompletní sada se sacím košem, . Ponorné čerpadlo do studně nebo nádrže. Napájení 230V, kabel 15m, plovák, integrovaná řídící jednotka a plovoucí sací koš. Ideální pro vakuově odolné připojení čerpadla k vrtané studni nebo potrubí.


Hadice má délku m, průměr mm (1) a vnitřní závit mm (G 1) na obou . Kliknutím zobrazíte detail obrázku. GARDENA sací hadice pro kopané studny. ZÍTRA U VÁS: objednáte-li do 10.


ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ DO DNŮ. Na konci sací hadice (například na u dna studny ) použijte filtr na. Sací čerpadla, jakkoli v minulosti oblíbená, jsou použitelná jen do velmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky