pátek 2. září 2016

Topný kabel cena

Vyberte si topný kabel podle způsobu použití v tomto přehledu:. Topný kabel ADPSV - jedná se o dvoužilový topný kabel s měrným. Silikonový jednolinkový topný kabel do terária.


Ideální zdroj tepla - povzbuzuje dobré zdraví a podporuje trávení plazů. Může být umístěn uvnitř i mimo terárium. Samoregulační topný okruh pro ochranu potrubí před mrazem.

Elektrický topný kabel , elektrické topné kabely, jednožílový topný kabel , dvoužílové topné kabely, elektrické topení, elektrické vytápění. T2Blue-1 20m, 200W Dvoužilový odporový topný kabel T2Blue m. Automatický topný kabel PPC pro ochranu potrubí před zamrznutím obsahuje bimetalový termostat, který . Kabel topný EXO TERRA m (25W). Zoo Med topný kabel Repti Heat 15W 5m.


Inzeráty topný kabel - aktuální inzeráty na Sbazar. Nový kabel, uz jen 10m, mozno po metrech, puvodni cena 280kc za metr. Označení, TOPNÝ KABEL EA 4A 500.

Topný odporový kabel PSV je jeden z nejpoužívanějších topných kabelů,. AQUA SZUT Terrahot 80W vykurovací kábel. Topná rohož se snadněji instaluje, ale její cena je vyšší než u samostatného kabelu.


Elektricky vyhřívaný topný kabel , délka 6m ( smyčka 2x3m), chrání potrubí proti zamrznutí. Topný okruh s ochranným opletením pro podlahové vytápění. V místě napojení připojovacího vodiče na topný kabel je integrován příložný. Kč bez DPH (45Kč vč.


DPH) 34Kč bez DPH 41Kč vč. Pořizovací cena elektrického podlahového topení více než o polovinu nižší než teplovodní podlahové topení. Zároveň jde o systém ekonomicky úsporný, . Lidičky, snažím se sehnat topný kabel a všude po mě chcou peníze okolo.


Maloobchodní cena 5Kč, ušetříte Kč ( ). Topením v obou směrech je specifický wattový výkon topného vodiče na metr rozdělen na . T2Blue je odporový topný kabel pro podlahové topení se stálým výkonem. Je to dvoužilový topný kabel s ochranným opletením a jedním studeným přípojovacím koncem o délce m. Použití: Elektrické podlahové. DEVIflex 10T, 100m, 990W, 230V.


Skladem topné rohože i kabely, termostaty, konvektory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky