čtvrtek 1. září 2016

Flexi odpadní potrubí

Tělo hadice je vyrobené z PP s gumovým těsněním. Tloušťka stěn při používání . Nabízíme různé druhy potrubních systémů - PVC-hladké, PP-žebrované, korugované, HDPE-hladké,korugované. Flexi hadice, pružná hadice, pružný odpa odpadní flexi s. Připojovací rozměr na odpadní potrubí 32mm Vše.

Potřebujete poradit s odpadním potrubí ? Odpadní a kanalizační systémy. Hliníkové polopružné potrubí. Pro připojení WC na odpadní potrubí. Kód výrobku, EAN, Cena, Technický list . Rozměr: foto: je pouze ilustrační – neodpovídá parametrům výrobku.


Systém HT odpadního potrubí s hrdlovými spoji je určen pro použití uvnitř . Použití pro připojení WC na odpadní potrubí.

ALCA PLAST Aflexi napojení k wc. Flexibilní připojení na WC 1flexi A97S. Flexi napojení k WC slouží k propojení WC a odpadního potrubí. Nastavitelná délka 2- 5mm. Zanáší se jen roztažený vlnovec asi 3mm nějakým plakem na dolní straně flexi.


Nemá to téměř žádný vliv na odtok odpadní vody. V sifonech je použita vodní zápachová uzávěra, která zabraňuje vniknutí zápachů z odpadního potrubí. Správnému fungování a rychlému odtoku.


Přímé spojky FLEX -SEAL PC pro potrubí DN – 100mm. Prvkem můžete jednoduše spojit odvětrávací potrubí odpadu a odpadní. VILPE hlavici ∅ 1mm a pokud je třeba, tak i flexi přípojka. HT Systém PLUS - systém plastového odpadního potrubí uvnitř budov. HT odpadní trubky a tvarovky pro připojovací, odpadní , větrací a dešťové potrubí vnitřní . Výsledkem bylo pevné potrubí , které na jedné straně drželo v sifonu.


Dnes můžete připojit odpad pomocí tzv. HTB koleno s hrdlem pro odpadní potrubí , DN mm, úhel 45°. Skladová dostupnost dle pobočky.

Sifon – koncová část potrubí , slouží jako zápachová uzávěrka. Zápachová uzávěra odpadního potrubí , tzv. Informace produktu flexi napojení A97S. Vlastnosti: Materiál: polypropylen.


Součástí balení: flexi hadice, těsnění. Je to neuvěřitelné, ale odpadní flexi rouru rozežrali potkani! Toto nebezpečí hrozí nejvíce v přízemních bytech, kdy flexi odpadní potrubí bývá snado dostupnou . HT flexi hadice průměr DN délka 2mm pro připojení vaniček, van a dřezů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky