pátek 9. září 2016

Závěsné lehátko pro kočky

Plyšové lehátko vhodné pro okenní parapety. Připevňuje se jednoduše pomocí . Trixie plyšové lehátko na parapet, bílé, 51xcm. Závěsné pelíšky pro kočky máme.


Velmi pohodlné odpočívadlo, které se zavěsí na radiátor pro každou kočku.

Popis: Prodám nový lehátko pro kočku, možnost . April, na fotce leží v lehátku Maxíš, . Béžové závěsné lůžko patří mezi nejoblíbenější pelíšky koček všech ras. Kočičky mají rády teplá a útulná místečka, jako je toto odpočívadlo na radiátor. Pelíšek snadno zavěsíte za robustní kovové háčky, které unesou i velké a těžké . Kočky rády sledují ruch za oknem nebo se vyhřívají na.


Díky pevné kovové konstrukci je lehátko stabilní a vhodné i pro . Skládací plyšové lehátko pro kočky , lehátko lze zavěsit např.

Odpočívadlo závěsné s plyšovým potahem na radiátor. NEJMENŠÍ NEREZOVÉ LEHÁTKO PRO PSY S. Jedná se o závěsné odpočívadlo na topení. Je to velice šikovně vymyšlené.


Máte problém s chováním vaší kočky ? Dejte nám tip na nový článek . Trixie Škrábadlo na stěnu s lehátkem pro kočku 54x28xcm. Ketris MaxiPet Šustivý tunel se zvukem pro kočky. Lehátko pro kočičky na topení. Velice pohodlné závěsné lehátko s kožešinovým středem od italského výrobce Ferplast.


Plyšový potah lze prát v pračce na °C. Nabízí fretce oblíbené a komfortní místo k odpočinku a. Lůžko závěsné na topení pro kočku. Skvělá a jedinečná houpačka pro kočky , kterou můžete kamkoliv zavěsit. Pokud se vaše kočička ráda rozvaluje na židličce, ale nechcete aby. Pelíšky pro kočky závěsné i ve formě taburetu.


BAZA dva sloupky s lehátkem 50cm - krémové.

Vaše kočka bude ležet v měkkoučku u teplého topení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky