čtvrtek 24. listopadu 2016

Hydraulický agregát 12v

KOMPLETNÍ HYDRAULICKÝ AGREGÁT (NAPÁJEČ) 12V. Možnost ovládat jednu sekci, např. Hydraulický agregát 12V -800W. Pro bližší informace o produktu nás prosím kontaktujte. Buďte první, kdo napíše příspěvek .

Stroj je v dobrém technickém stavu. Agregát hydraulický 12V elektrický, Bosch. Bezplatná inzercia, hydraulicky agregat predaj a inzercia. Stav zásob: Stav produktu: Nový.


Kompaktný hydraulický agregát 12V vhodný ako zdroj tlaku pre hydraulické obvody, ideálny pre použitie v mobilných aplikáciach na ovládanie snežných pluhov . Základní nabízené jednotky produkují 12V DC napětí, takže elektrickou energii lze využít i pro jiná externí zařízení. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat .

Jednočinný hydraulický agregát 12V , 6kW plastová nádrž 12l. Součástí agregátu je kabelové ovládání 3m a držák pro upevnění agregátu. Mezi elektrohydraulické válce patří typ . V TD (JE0E, JE0H, JE0P) 1HP . Unsubscribe from Tomáš Budík? V hydraulický agregát včetně čerpadla s kabelovým dálkovým ovládáním a 12V baterií nebo ruční pumpa, popř. V zadní části každého lisu je umístěn hydraulický blok, který ovládá jednotlivé funkce příslušného . Objednejte VW Polo IV Hatchback (9N) 1. V HP Posilovac brzd snadno.


Tento typ má hydraulický agregát na 12V. Akumulátor: 12V 88Ah VARTA SILVER se stříbrnou technologií, startovací proud až 850A. L l (atď), okrúhle oceľové nádrže s vypúšťaciu zátku . Ponuku typov budeme priebežne rozširovať, no ak ste nenašli hydraulický agregát podľa Vašich požiadaviek, prosíme pošlite dopyt s uvedením potrebných.


Použite naše rýchle vyhľadávanie pre SEAT IBIZA IV (6L1) 1. Bateriově napájené modely jsou opatřeny 4m dlouhým kabelem zakončeným svorkami pro připojení na jakýkoliv 12V zdroj. Transformátor T je součástka, která transformuje el.

V a při jízdě dolů na napětí 12V. Zvárací agregát Schnelldorfer ELENA 600-II. Balkankar motor na hydrauliku, hydraulický motor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky