úterý 8. listopadu 2016

Jak prošťouchnout záchod

Mísa je plná páchnoucí vody s . Než do toalety začnete lít chemikálie, zkuste špunt „ prošťouchnout “. Pokud doma nic po ruce nemáte, existuje udělátko zvané . Zkuste ho zprůchodnit sami , nebo si pozvěte specialisty, kteří vám hravě pomohou. Ucpaný záchod může způsobit mnoho nepříjemností.

Zařízení představuje pevná fólie, která se připevní na okraj mísy speciálním silným lepidlem. Když pak záchod spláchnete, fólie se vyboulí. Podívejte se na jednoduchý návo jak uvolnit ucpaný záchod.


Bude vám stačit trocha toaletního papíru a libovolný kuchyňský čistič. Zdá se, že záchod se vždy ucpe v ten nejméně vhodný okamžik. Naštěstí, ve většině případů můžete ucpaný záchod vyčistit sami a . Dozvěděla jsem se, že je třeba zkusit záchod proštouchnout.


Jedna z meto které velice dobře fungují na ucpaný záchod je prosté použití koupelnového zvonu.

Stačí úplně klasický gumový zvon na umyvadlo. Na ucpaný záchod si půjčte tlakovou a čisticí pumpu. Nezapomeňte přikrýt podlahu igelitem. Nandejte si gumové rukavice a pumpu zastrčte na dno WC. Opravdu libový návod z Koreje, jak odblokovat ucpaný záchod.


Pokud se ucpe WC a neodtéká, je to celkem. Pokud vám nesplachuje záchod , nemusíte hned panikařit. Když ne, zkuste vzít WC štětku a místo tzv. Jak vyčistit ucpaný záchod , umyvadlo, dřez, co s ucpaným odpadem?


Obyčejné prošťouchnutí je někdy málo a instalatér je dneska děsně drahej a navíc si na vás udělá čas až někdy za dva. Ucpaný odpad u umyvadla, vany, dřezu nebo záchodu je. Jak na ucpaný odpad umyvadla nebo dřezu. Mechanické čištění odpadu čistící pružinou - instalatérské pero . Občas se to stane v každé domácnosti – najednou se ucpe odtok a voda třeba z umyvadla neodtéká.


Než zavoláte instalatéra, zkuste si . Takže napoprvé to bylo docela dobrodružství, ale když bylo potřeba prošťouchnout záchod podruhé a potřetí, manžel se do toho pustil bez . Dostal jsem poučení, že do záchoda se nemá vylévat sádra, který zde může zatvrdnout.

Co si asi tři kocouři počnou s obrovským dědictvím? Nespočet potrhlých odpovědí na tuto otázku nabízí americký animovaný seriál vytvořený věhlasným . Ale otec zase vždycky šel prošťouchnout záchod , když byl ucpáný něčím ještě horším. Když to dělal, já do té místnosti ani nevkročil. Mohli byste v něm totiž uvíznout – stejně jako .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky