středa 23. listopadu 2016

Domácí vodárna wilo návod

Jazykem originálního návodu k obsluze je n m-. EM litrů Tlaková nádoba s vyměnitelnou pryžovou membránou a nerez . Kvalitní a výkonné samonasávací čerpadlo má ocelové oběžné kolo, které je ukryto v . Domácí vodárna se samonasávacím čerpadlemJet WJ, membránovou tlakovounádobou o. Skupina Wilo patří k předním světovým výrobcům čerpadel a čerpacích systémů v oblasti zásobování vodou a klimatizace.

V čerpadle Jet nabízí firma WILO cenově dostup- nou vodárnu pro dům, hobby i zahradu. Podle účelu použití je vhodné zvolit čerpadlo z řady MC ( WILO multicargo), MP. Automatická samonasávací domácí vodárna.


V balení je dost slabý návod , nutno stáhnout z webu w. DRŽBA TLAKOVÉ NÁDOBY : Hodnota tlaku v nádobě má být o MPa (baru) nižší, než je . Běžné domácí vodárny jsou vybaveny nádobou, která se stará o udržení tlaku v domovním rozvodu vody. Tlak se přitom pohybuje nejčastěji . Cirkulační čerpadlo na užitkovou vodu WILO STAR-Z NOVA (230V).

Vysoce účinné čerpadlo Wilo -Stratos je mokroběžné čerpadlo s technologií „ Electronic Commutated Motor (ECM)“ a integrovanou regulací s využitím . Pracovní oblast čerpadel Wilo Circo-Star Popis Mokroběžné oběhové čerpadlo s připojením na závit resp. Jak vybrat a sestavit domácí vodárnu ? Calpeda Wilo Sigma Grundfos Pumpa LeaderPumps Speroni Joval Cimm. Naší snahou je nabízet i kompletní řešení, v tomto případě. Kompaktním rozměry umožní nahradit jakékoli stávající čerpadlo , např Wilo.


Membránová tlaková nádoba pro vodárny s vakem pro pitnou vodu. Během provozu domácí vodárny dochází, stejně jako u pneumatiky s duší, k mírnému . Jsou tam (alespoň na naší vodárně Wilo ) šrouby, které mají pod sebou. Děkuji za velmi podrobný návod k domácí vodárně , je zde vše . Mám dojem, že se jedná o klasickou vodárnu a žáden vak tam nebude.


Ať pán udá přesně typ vodárny abychom si zlepšili představu. Součástí balení je český návod. Velký výběr Čerpadla a domácí vodárny naleznete online na OBI.


Veškeré informace k údržbě a obsluze domácí vodárny naleznete v návodu k používání. Po vychladnutí dojde k samočinnému opětovnému zapnutí čerpadla.

Níže najdete schéma zapojení domácí vodárny VSE 3-Schéma . Vodárna Wilo HMP 6EM 1kW 230V MultiPress.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky