středa 23. listopadu 2016

Svářečka na pvc folie

Sáčky budou uzavřeny absolutně vzduchotěsně a vodotěsně. Horkovzdušný svařovací automat na spojování PVC folií s automatickým . Svářečky na podlahovou krytinu. Všechny ceny uvedeny bez DPH.


Sháníte profesionální svářečky na plasty, autoplasty, autoplachty, folie , stany, markýzy, technické textilie, střešní a podlahové krytiny? Pistole svářecí na folie LEISTER Triac-S 230V Zobrazit v plné velikosti.

Skvělá nabídka profesionálních svářeček na střešní krytiny a folie. Kompresory, centrály, svářečky , pájky. Tento svařovací přístroj se využívá pro rychlé a bezpečné svařování polyetylenových (PE), polypropylenových (PP) a polyvinylchloridových ( PVC ) folií.


Rozsah svařovacích teplot pro PVC fólie je cca 450°-600°C. Tyto svařovací stroje se používají pro rychlé a bezpečné svařování polyethylenu ( PE), polypropylen (PP), polyvinylchlorid ( PVC ) fólie. Nevite nahodou jaky pristroj by byl k nasemu svarovani vhodny?


PE, PP, PVC bez možnosti mechanického odřezu sáčku za svárem. PP , PE, PVC ), igelitových a mikrotenových sáčků, sáčků na balení zboží, sáčků s .

Popis: prodám impulsní svářečku na . Univerzální horkovzdušný přístroj pro svařování hydroizolačních fólií v. Impulsní svářečky fólií se používají k rychlému balení zboží. Svařovací automat na plastové hydroizolační fólie. K vytvoření sváru stačí jen okamžik. Nabízíme svářečky fólií s různou délkou svářecí lišty, . Fóliové svářečky jsou určeny na svařování polyetylenových fólií.


Jedná se o svářečku s permanentně vyhřívanými čelistmi. Shanime svarecku na PVC folie. Mame vyrobky na vodu z PVC a TPU - zorbovaci koule, aquazorby, vodni valce atd. Jedinečná kombinace všeho, co potřebujete mít s sebou při svařování fólií na. Diky naší mobilní horkovzdušné svářečce Leister s elektrocentrálou máte vše s . Sortiment profesionálních svářeček a přístrojů pro svařování plastů naleznete v. PVC , polyfúzní svářečky plastových trubek, . Představitelem této kategorie je svářečka fólií SKA, kterou lze svařovat.


Ideální pro svařování jakýchkoli rozměrů PVC obalů (pytlů). Využití v zemědělství, potravinářském či.

Krátká ukázka z použití impulsní svářečky folií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky