úterý 8. listopadu 2016

Cedník smaltovaný

Naše smaltované cedníky jsou určené pro absolutně zdravotně nezávadnou přípravu pokrmů. Některé smaltované cedníky jsou opatřeny nerez ráfkem, jiné jsou . Praktický smaltovaný cedník s dlouho rukojetí a háčkem k zavěšení. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Staré smaltované nádobí - cedník - trychtýř - forma - smalt.


Aukce 3Kč s dopravou 4Kč.

Může se používat na cezení horkých i . Kvalitní smaltovaný cedník v nádherné pastelové barvě je vhodný do myčky nádobí. Cedník -sitko mentol plast 26cm. Jistě Vás potěší příjemným lidovým dekorem.


Spojuje funkčnost a zdravé vaření ve smaltu s možností krásného doplnění interiérů stylových . Smaltovaný cedník nabízíme v modré pastelové barvě. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů smaltovaný cedník. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším .

Kuchyňský smaltovaný cedník na nožičkách (trojnožka) o průměru 20cm. Výborný pro snadné cezení, oplachování pokrmů a potravin. Kvalitný smaltovaný cedník s praktickou rúčkou pre jeho lepšie uchopenie. Povrch ze smaltu je hygienicky nezávadný, zaručuje snadnou údržbu a čištění.


Jedná se o ručně lité smaltované nádobí bez automatizovaných výrobních procesů. Cena za : undefined - undefined a do vyprodání . Tradiční smaltované nádobí v pastelové barvě v pastelové barvětradiční smaltované provedeníKvalitní . Tento velký cedník s uchy je nejen praktickým pomocníkem v kuchyni, zároveň. Originální a jedinečné šperky. Tento smaltovaný cedník je vhodný pro přípravu zeleninových salátů, těstovin apod.


Sep Retro cedník smaltovaný - inzerce, prodám pr. Zasíláme Českou poštou, přepravní společností, nabízíme vlastní dopravu. Krásný smaltovaný cedník v lesklé černé barvě skvěle zapadne do vaší kuchyně, ať už ji máte v severském, moderním nebo tradičním stylu. Prodám - Starý smaltovaný CEDNÍK , lokalita Teplice. Orion domácí potřeby, zahradní nábytek.


Obrazy a rekvizity si můžete zapůjčit pro vaše filmové natáčení, tvorbu reklamy. Vaše hodnotenie: Ďakujeme za Vaše hodnotenie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky