úterý 29. listopadu 2016

Myčka sifon

Materiál: plastSifon nádobkový s odbočkou . Sifón na pračku a myčku koupit o objednat u OBI. Odpad od místa připojení myčky určitě s mírným spádem. V místě napojení myčky sifon pro myčky (pračky). Odvod bych napojil do svodu, nikoliv .

Nabídka sifonů pro dopojení dřezů a dvoudřezů. Sada těsnění pro sifon , pračku a myčku. PRVNÍ POMOCI, kdy v sadě jsou obsažená těsnění, která uživatel může nejčastěji potřebovat. Před následováním instrukcí ve videu zvažte bezpečnostní rizika, případně tuto činnost přenechte odborníkovi.


Tolik k tomu zda to trubka pobere, zcela opomíjím fakt, že myčka na celé mytí spotřebuje 9l vody a ano na vystupech budou sifony branici . Dvojitá přípojka pro pračku nebo myčku nádobí se zpětným uzávěrem. Pokud jde vyndat mycka , tak odsroubovaat odpadni hadici od sifonu ci od odpadu jde celkem snadno, ale oddelat ji od tela mycky jde pekne . V této nabídce naleznete i odpadní sifony pro pračky a myčky (pračkové sifony ).

Dobrý den, potřebujeme istalaci stolní myčky pod dřez, kde ale část sifonu brání tomu, aby se tam myčka vůbec mohla vlézt. Kč, Ostatní a další kuchyňské vybavení. Montážní sada pro postavení sušičky prádla na pračku.


To je praktické zejména z důvodů ušetření prostoru v místnosti a navíc se při vkládání a vyndávání . Dodatečné informace: Druh: lahvový sifon. Jiné: talíř Ø mm, univerzální ventil z nerezové oceli, víčko na ventil. Sifony a odpadní ventily Sifony pračka, myčka. Dovolujeme si vám představit jedinečný evropský výrobek.


Jedná se o novinku na česko-slovenském. Používejte jen prostředky ( mycí prostředky, sůl a leštidla) vhodné pro myčky. Vypouštěcí otvor sifonu je zablokovaný.


Odpadní sifon na který můžete napojit myčku nádobí. Pokud myčku nenapojíte dá se odbočka zaslepit. K připojení pračky a sušičky na jeden odpad. Sifon pračkový podomítkový nerez APS- Alcaplast, s. Pro připojení pračky nebo myčky nádobí.


Příslušenství pro instalaci pračky Pro instalaci pračky do vaší domácnosti budete potřebovat ještě dvě pomůcky pro zdárné fungování a zamezení.

Zároveň by bylo vhodné vyměnit sifon dřezu a přívod. Pokud sifon vznikne, pračka ( myčka ) bude špatně . OVLÁDACÍ PANEL SE U TÉTO MYČKY AKTIVUJE STISKEM JAKÉHOKOLI. Kryt přípojky hadice sifonu musí být odstraněný.


Myčka nádobí Bosch SMS 58M98EU od specialisty na elektro. Dále pak zkontrolovat výpust hadice do sifonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky