úterý 1. listopadu 2016

Černá sanitární keramika

Konec s tradičními bílími umyvadly a toaletami. Chcete sanitární keramika , které mají barva: černá ? Vašemu výběru neodpovídá žádný další produkt. Vodovodní baterie značky CERSANIT sanitární keramika a koupelnové vybavení najdete na biano.


Vybírejte z nabídky produktů CERSANIT sanitární . Duravit Vero BLACK Duravit Umyvadlová mísa 500x3- černá WonderGliss.

Pro koupelny byla vždy typická bílá barva, která zejména u sanitární keramiky umocňuje dojem čistoty a sterilnosti. Moderní trendy však vpustily . Mezi top materiály patří keramika, litý mramor, sklo či kámen. Nemusíte se bát experimentu: Míchání různých stylů sanitární keramiky doporučují i sami bytoví . Zajímá vás Tmel sanitární nebo obecně Tmel do vaší koupelny?


Kerasan INKA odkladná keramická deska 12x35cm, černá lesk. Jedná se o dvě velikosti umyvadel, které jsou k dostání v bílé a černé barvě. RETRO keramické umyvadlo - za příplatek lze dodat v černé barvě.

Zdařilý projekt, který zaujme. INKA je jedinečným projektem společnosti Kerasan. Stylová umyvadla do koupely, závěsné wc, keramické sanitární sety. Silikon sanitární KNAUF 3ml černá. Ještě nebylo hodnoceno Napsat hodnocení.


Keramické umyvadlo na desku VIKI od polského výrobce sanitární keramiky MEXEN je charakteristické svou netradiční černou barvou. Sanitární keramika › Moduly a příslušenství › Moduly a rámy. NÁSTĚNNÉ KOUPELNOVÉ DOPLŇKY . Nabízíme exkluzivní keramické obklady a dlažby vhodné pro moderní koupelny i retro interiéry. Barevná sanitární keramika pro jedinečnost Vaší koupelny. Dříve to byla hlavně černá , kterou doprovázely výrazné odstíny . Celých 3mjsme věnovali vzorkům obkladů a dlažeb, sanitární keramiky a příslušenství.


Tecniq nero mat - dlaždice rektifikovaná 58x5černá matná. Obklady a dlažby - Povrch: mat. Sklo černé , tlačítka mat chrom.


LOS KACHLOS je přední českou společností zabývající se prodejem obkladů a dlažeb, sanitární keramiky , koupelnového nábytku a doplňků. Trvale krásná sanitární keramika a nábytek. KOLO Traffic umyvadlo se skříňkou.

Specialista na vodovodní baterie, sanitární keramiku a veškerého vybavení pro Vaší koupelnu. Zmíněný CD ROM obsahuje konkrétní 3D objekty sanitární keramiky JIKA. CD ROMu Alena Černá ze společnosti LAUFEN CZ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky