úterý 22. listopadu 2016

Černé umyvadlo na desku

Kruhové umyvadlo na desku ( se zadní stěnou) 44x5cm. Umyvadla na desku - litý mramor, umělý kámen. Pokud toužíte mít černé umyvadlo s důrazem na kvalitu, design a cenu, vybírejte. Castellón inspirovalo výrobce The Bathco k vytvoření stejnojmenného umyvadla , které se bude báječně vyjímat na vhodně zvolené desce.


Velké keramické umyvadlo pro položení na desku v černé barvě. Elegantní černé umyvadlo na desku z tvrzeného skla.

Velikost umyvadla - průměr 42cm, Výška 14cm. Ač může tato barva u někoho vzbuzovat rozpaky, u milovníků . Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Jedná se o dvě velikosti umyvadel , které jsou k dostání v bílé a černé barvě.


Sérii doplňují keramické desky sloužící jako odkladné plochy. Výrobcem této kvalitní keramiky je firma KERRA. Popis produktu - MINIMAL umyvadlo na desku kulaté průměr 45cm, černá. Předpokládané naskladnění: 21.


Oválné umyvadlo v černém odstínu od výrobce Rea skvěle zapadne do každé moderní koupelny.

Těmi nejoblíbenějšími jsou umyvadla skleněná a keramická umyvadla na desku. Fotogalerie Černá a bílá sanita pro inspiraci. DRT Ero umyvadlo na desku , broušené.


Klasická, tradiční i moderní keramická umyvadla nebo umyvadla z drceného mramoru různých velikostí a tvarů do každé koupelny. Mosazná baterie Sole s chromovým povrchem. Páková baterie se zárukou let.


V této chvíli jsou černé desky pod umyvadlo vyprodané. Barevná sanitární keramika pro jedinečnost Vaší koupelny. Kamenné umyvadlo - leštěný mramor černé NOVARA. Nově je také zařazena skříňka s deskou, kterou najdete v sérii Kompozice. Na desku je pak možné, dle Vaší fantazie, umístit umyvadlo na desku , kterých je v . Bílé lesklé plochy koupelnového programu Sylt kontrastně dokreslují černé úchyty.


Keramag Citterio - umyvadlo na desku 5x 4mm, bezotvorové, bez přepadu. Skvělá barva a pevný materiál dohromady tvoří jedinečnou kombinaci. Keramické desky jsou nabízené v pěti různých . Hezké kamenné umyvadlo s texturou, barva béžová, mat, provedení oválné.


Kulaté umyvadlo Thin s instalací na desku , materiál Rockstone, . Deska pod umyvadlo 75cm - černá.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky