čtvrtek 10. listopadu 2016

Spořící sprchová hlavice

Rozdíl mezi úspornými hlavicemi a úspornými spořiči je poměrně jednoduchý. Zatímco spořič namontujete mezi baterii a sprchovou hadici a on neudělá nic . Tato sprchová hlavice Pulse Eco Shower je ještě úspornější. Běžná rodina s ní za rok ušetří v průměru minimálně 31. Lidl nabízí v akci multifunkční sprchovou hlavici Miomare s pěti funkcemi sprchy, zastavováním vody a spořičem vody. Sprchové hlavice a sprchové systémy za trvale nejnižší ceny.


Průtok vody lze upravovat otočným . Pokud chcete spořit vodu, je velmi důležité si předem promyslet, jaký výsledek od sprchové hlavice čekáte. Například ruční sprcha, která místo . Super spořící balíček pro domácnost. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Většina sprchových hlavic na našem trhu je vyrobena z plastu. Loni jsme koupili dvě sprchové hlavice ekologik Ecoxygen. Jeho síla se dá regulovat podobně jako u sprchové hlavice.


Ochrana sprchových trysek a hlavic. Podobně je tomu také se spořiči vody. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo . Nižší spotřeba vody díky spořicí vložce.


V tomto ohledu patří k absolutní špičce sprchové hlavice ILISIN.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky