úterý 1. listopadu 2016

Maznice m8

Prodej šikmých maznic realizujeme po celé ČR. Maznička kulová Mšpička, stoupání - závit 1mm ! Maznice Mkulová přímá -píchačka. Hledáte staufferova maznice ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

M, jde o základní stoupání k danému rozměru šroubu. Naopak menší šestihran (T1) se většinou zapouští do těles, aby maznice vyčnívala co nejméně na. CGR R, C C8-M, C8-ST, M, 14. Vozíky řady CG jsou vybaveny standardními maznicemi. Na přání je možné dodat i jiné typy maznic.


Dostupnost: ihned k odeslání. Cena s DPH: Cena bez DPH: Kč Kč.

Počet KS: maznice Škoda Mč. Mazací hlavice kulová úhlová 45° HMkužel. Sada obsahuje: rovné - Mx Mx Mx 1. Ploché pozinkované maznice pro zajištění plynulého . Závit tělesa pro připojovací šrouby, G, M8.


Kužeľové maznice , materiál: oceľ, lesklo pozinkované, závitorezné. Zoradenie, od najnovších, od najlacnejších. Matica Mna kľúč 12mm - nerez neleštený 1. Pistole na nýtovací matice - GBM MPneumaticko-hydraulická pistole na nýtovací matice Pistole na nýtovací matice GBM MRacionální systém pro . Skladem Když objednáte do 15:hodin, zboží doručíme 20 . Typ šroubu, Čtyřhranné šrouby.


Tvar hlavy šroubu, Čtyřhranná hlava. Konzole vačkového hřídele, Ø101. SKF SYSTEM LAGE je jednobodová automatická maznice.


Příslušenství pro automatické maznice (kapací, PERMA, SIMALUBE a další).

Redukce přímé, úhlové 45° a 90°, prodloužení, zpětné ventily, uzavírací kohouty a . Kategorie: Vytahováky zalomených šroubů. Ocelové nýty se zinkovou povrchovou úpravou, která chrání nýt proti korozi. Redukční ventil pro montáž do panelu.


Matice, M, záchyt bovdenu přední brzdy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky