úterý 22. listopadu 2016

Gumová kachnička do vany

Naše hračky do vody zabaví vaše dítě natolik, že se večera nebude moci dočkat! Každé dítě si ve vaně rádo hraje a nikdy nechce ven. Tak proč mu pobyt ve vodě trochu nezpestřit touto hračkou.


Titulní stránka ~ Pro nejmenší ~ Do vany. Fisher Price - Sada do vany se zrcadlem. Detailní popis Kachnička do vany různé barvy cena je za 1ks.

Barva: 6x žlutá, 2x růžová, 2x modrá, . Gumová kachnička do vany Superman DC Comics. Tento velice originální dárek potěší každého muže. To platí jak u dětí, tak u dospělích. Prague Duck Store představuje NOVINKU na trhu - kolekci originálních a vtipných dárků – kolekci gumových kachniček pro každou příležitost.


Pastelky do vany Krtek 5ks s houbičkou v krabičce 12×20×5cm Koupání může být velká. Dětská gumová kachnička do vany. Tyto sběratelské kachny představují symboly pop kultury.

V barevném a zábavném provedení . Nabízíme pestrou nabídku hraček do vany pro děti. Neodolatelné ceny a dodání do druhého dne z pohodlí vašeho domova. Stylová koupací kachnička do vany každého malého superhrdiny.


Kačenka do vody je vědomě ze spodní . Určitě si vyberete také další hračky do . GUMOVÁ KACHNIČKA DO VANY skladem za super cenu. V této kategorii najdete hračky do vany , díky kterým se večerní koupání promění v zálibu. Měkká plastová gumová kačenka Maamaa do vody ke zpříjemnění koupání vašich děti. Farba: žltá, ružová, modrá, zelená.


Farebnú variantu uveďte v poznámke. Barvu či variantu tohoto produktu nelze garantovat. Doporučit známému Vytisknout Přidat do pamatováčku . Běžná cena: Kč Sleva: Kč Cena vč. Podle vědců jsou světově proslulé gumové kachničky do vany plné bakterií, které mohou šířit infekční onemocnění.


Hračky do vany jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, který se může namočit. Dítě se ve vaně cítí s hračkami bezpečně a pobyt ve vodě ho baví, takže pro Vás . Odborníci varují: Gumové kachničky dětem do vany nedávejte!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky