pátek 11. listopadu 2016

Přepínač sprchy metalia

Vodovodní baterie METALIA jsou českým výrobkem, který si svojí spolehlivostí, příznivou cenou a atraktivním designem získává mnohé zákazníky a odvážně . Dřezová stojánková teleskopická baterie – Skladem. Přepínač na sprchu je umístěn v levé rukojeti. Vhodné pro prostory, Koupelna. Využití, Přívod studené a teplé . Nástěnná umyvadlová, dřezová či vanová baterie s přepínačem na sprchu.


Baterie se sprchovou hadicí a sprchovou růžicí. Přepínání mezi ramenem baterie a sprchou pomocí přepínače na sprchové růžici. Vanová podomítková vodovodní baterie s pákou a přepínačem na sprchu.


Novaservis METALIA -Náhradní sortiment. Postup výměny přepínače u vanové baterie. Typ: podomítková s přepínačem. Stojánková umyvadlová baterie bez uzávěru. NOVASERVIS METALIA umyvadlová baterie 128mm, stojánková, páková,.


Metalia 5 5 a Titania LUX). Návod na instalaci sprchové podomítkové baterie s přepínačem , 3kB, pdf. TITANIA, METALIA , NOBLESS) a designových koupelnových doplňků (linie NOVATORRE).


SPRCHOVÁ BATERIE BEZ SPRCHY 1MM METALIA BÍLÁ-CHROM. Vanová a sprchová podomítková baterie s přepínačem v provedení chrom. Stěnový vývod sprchy , chrom - NOVASERVIS.


Součástí výběru vanové baterie je i sprcha a další doplňky a příslušenství pro koupelny. DŘEZOVÁ TELESKOPICKÁ BATERIE METALIA CHROM. Délka výtokového ramínka 2mm.


SADA těsnění přepínače sprchy vanové baterie Azzurra;Pacific 023; 1- PA/431. Pokud velikost vnějšího závitu sprchové baterie po odšroubované sprše je G1/2“, tedy. G3/4“ matice (1) sprchového přepínače , musíte nejprve na tento závit .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky