středa 30. listopadu 2016

Hasičské doplnky

Dárkové předměty a doplňky nejen pro hasiče. Malí hasiči jistě ocení přívěsky, odznaky nebo. Hledáte originální dárek pro někoho, kdo miluje hasičské řemeslo nebo sport?


Hasičské montérky a doplňky - Nejen dospěláci můžou mít kvalitní hasičské oblečení. Teď už i vaše ratolesti budou vypadat jako profesionální hasiči. Dětská kšiltovka HOC - vpředu nášivka HASIČI , z boku nášivka.

Cena: 9- Kč bez DPH 11- Kč s DPH. Dárky, doplňky , eobchod s potřebami pro hasiče - Požární ochrana Perspekta. Hasičská výzbroj a príslušenstvo pre hasičov a hasičský šport.


Firma s dlouholetou tradicí a širokou klientelou, nejen z oblasti Vysočiny,se sídlem v Bystřici nad Pernštejnem, se zabývá prodejem přenosných hasících . Hasičské doplnky to sú technické prostriedky uľahčujúce zásah, alebo prípravu na neho. Na prípravu formou hasičského športu slúži najmä požiarny rebrík a . Pro přípravu formou hasičského sportu slouží zejména požární žebřík a . Spravte si radosť príveskom, USB kľúčom, náramkom alebo iným doplnkom s hasičskými motívmi.

HASIČI pánske tričko - fluožlté nápisy HASIČI. BOSSMAN pracovný komplet Hasiči RheaSk. Vše pro hasiče , vybavení pro požární sport, výzbroj a výstroj. VRTĚNOVÁ EVA- HASIČSKÉ POTŘEBY A DOPLŇKY , Rud. Kuchyňský plastový set 11ks nádobí a doplňky.


Kup teď 1Kč s dopravou 2Kč. DTVelká dětská kuchyňka s hodinami a doplňky. Hasičské DOPLNKY : 2x KUKLA, REFLEXNÁ VESTA - Hasiči, RUKAVICE TRIGOMMA, UBO - PS II nohavice, šiltovka Hasiči, . Vyrábíme hasičské doplňky a jejich náhradní díly jak sériovou výrobou, tak na míru podle Vašich požadavků. Parádní detailně provedené zásahové vozidlo hasičů z kovu a plastu, v sadě se dvěma hasiči a dalšími doplňky v krabici. Hračka na baterie na zpětný nátah se . Založ si LEGO City sbírku hasičů nebo si ji rozšiř o spoustu vzrušujících doplňků , včetně vody a plamenů, popelnice, požárního hydrantu s odnímatelnou hadicí . V sekci doplňky pro hasičské oblečení najdete nášivky, opasky, šle a další doplňky hasičského oblečení.


Dětské tričko s krátkým rukávem, 1 bavlna, nápis HASIČI a znak SDH. Na levé straně předního dílu je natištěný znak SDH a nápis . Dej hasiče do auta, nabij vodní děla a vystřel spršku vody Play-Doh. Balení obsahuje: figurku, hasičské auto, doplňky a tři kelímky modelovací hmoty Play- Doh.

Vyrábíme dresy na fotbal, florbal, házenou, volejbal, basketbal, hokej pro hráče i rozhodčí, brankářskou výstroj, oblečení na trénink i pro volný čas. SIMBA Hasič Sam - hasičské doplňky u pinkorblue. Vyšívané hasičské prapory, stuhy a jejich příslušenství, tištěné venkovní vlajky, smaltované ovály na zbrojnici, doplňky hasičských uniforem stejně jako drobné . IGRÁČEK HANDY jsou praktická skládací . Spěchej, bojuj, rozviň hadice a has.


Odvážný hasič se sekerkou a tlampačem se nezalekne žádného nebezpečí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky