čtvrtek 3. listopadu 2016

Isan chrom

Vertikální topné těleso Palmyra Chrom je kombinací estetických a funkčních parametrů pro harmonii ve vaší koupelně. Spolehlivý a zároveň elegantní radiátor , . ISAN Melody Palmyra Radius Chrom - koupelnový chromovaný radiátor, prohnuté topné těleso s možností elektrického zapojení. Značka ISAN reprezentuje tradičního dodavatele s více než lety zkušeností, který svým klientům dodává bohatý sortiment koupelnových . ISAN Grenada Radius - decentní a subtilní žebra v zaoblených sběrnicích. Ikaria Radius Chrom 732x500mm. ISAN v SIKO: Firma ISAN je největší výrobce koupelnových radiátorů v ČR, která má více než let.


Všechny informace o produktu Radiátor Isan Grenada 9x 4Chrom , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Isan Grenada 9x 450 . D modely ke stažení zdarma značky Isan , série Palmyra Radius Chrom. Decentní a subtilní žebra v zalomených sběrnicích. Otopné tělesa pro každou domácnost, . Až trubek má radiátor na dvou stojnách se spodním připojením.


Cu 1 chrom Sada obsahuje: - termostatickou hlavici, chrom - rohový středový ventil a šroubení, chrom. Položka zatím nebyla hodnocena. Těleso s charakteristickými ohýbanými trubkami do oválného tvaru v chromovém provedení.


Přítokový a odtokový profil vkusně zakrývá široký kryt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky