pondělí 28. listopadu 2016

Pvc desky praha

Jsou ideálním nástrojem pro tvorbu pevných reklam, které umísťujete na budovy, před kanceláře, na ploty nebo do interiéru. PVC - čiré tenké folie, technické tvrzené desky , pěnové desky (forex, Vikupor). Jejich hlavní výhodou je nízká hmotnost a cena, možnost digitálního . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Prodej materiálu pro reklamu - desky z PVC , barevné fólie, fólie na okna a výlohy. Navíc umělohmotné desky za trvale .

Vás rádi pozvali na akci Open Day VINK, která se uskuteční dne19. Potisk desky je vytvrzován pod UV lampou a vydrží bez ztráty barevnosti několik let. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů pvc desky. TRAPÉZOVÉ PVC POLYVINYLCHLORIDOVÉ DESKY SALUX 1UV.


Z recyklovaného PVC vyrábíme podlahové desky (do výrobních hal, stájí, na eventy, zimní stadiony), podstavce pod značky, zpomalovací prahy , poklopy nebo. Přímý tisk na desky PVC , AL, kapa za velmi výhodných podmínek. Pobočka Praha a Pardubice na dotaz. Dutinkové desky LEXAN (Thermoclear, Solar Control, Thermoclick).


PVC , PE a PP desky a tyče v uživatelské kvalitě ze.

Kvalitu desek neustále inovujeme a přizpůsobujeme různým požadavkům. Mělník se nachází asi km severně od Prahy na soutoku Labe a Vltavy. Reklamní tabule vyrábíme aplikací PVC fólie na deskový materiál.


Tento materiál se volí dle použití desky , požadavků na vlastnosti, kvalitu a cenu. PVC deska 650x6mm, Shore. Naše UV technologie umožňují přímý potisk PVC fólií i deskových materiálů.


Vlnité průsvitné a prosvětlovací střešní desky z polymerakrylátu (PMMA) a PVC. Plastové střešní desky PVC k prosvětlení střechy. Tuhá a velice pružná PVC fólie určená především pro hobby účely (zasklívání zahradních domků, přístřešků apod).


UV stabilní, vhodná do exteriéru. Deskový materiál pro reklamu a výstavnictví, výrobu reklamních ceduli a stojanů, výplní do montovaných konstrukci apod. Gutta PVC vlna čirá Guttagliss. Reklamní desky , cedule, štíty – z PVC a hliníkové, tiskneme na samolepky, které následně kašírujeme na desky nebo tiskneme přímo na desky.


PVC , PU pěny, Kapy a magnetické fólie na prodej. Desky ke kašírování na prodej. PVC (Kömatex) mm (max. rozměr 3x 1cm), 31-.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky