středa 16. listopadu 2016

Rohová tyč na závěs do koupelny

Teleskopická tyč na sprchový závěs rohová bílá 1x 1cm. Slouží k upevnění závěsu v rohu koupelny. Dodáváme v bílém provedení s kotvícím materiálem.


Nabízíme závěsy do koupelen z polyesteru a PVC, včetně tyčí. Jedna strana udržuje vodu tam kde má být a druhá dodává koupelně zajímavý prvek, který designově můžete sladit .

Velký výběr Sprchové tyče a příslušenství naleznete online na OBI. Kupte si sprchové závěsy a tyče - náš eshop nabízí sprchové závěsy a tyče a další koupelnové. Tyč pro sprchový závěs lze instalovat do tvaru U, L nebo do rohového řešení.


Různé materiály, z nichž jsou vyrobeny stěny, vyžadují i různé . Tyče pro sprchové závěsy do koupelny - Bagno. Koupelnové závěsy na míru vaší koupelny. Sapho Ridder Příslušenství - Kroužky na sprchový .

Balení obsahuje: 2x tyč cca 85cm - mosaz 1x tyč. Sprchové závěsy nejen zlepšují pohodlí při koupání, ale také barevně doplňují. Pomocou sprchového závesu môžete ľahko zmeniť vzhľad kúpeľne, či už preferujete veselé farby. Podpůrné uchycení do stropu není . Možno nastavit na různé rozměry délky, viz. Rohová univerzální sprchová tyč , bílá.


Závěsová tyč rohová rozměr 100x1cm. Inzerát Rohova tyc sprchovy zaves v okrese Hlavní město Praha, cena 300Kč, od Neliik na Sbazar. Prodám teleskopickou tyč do koupelny na závěs.


Zajímá vás Doplněk ostatní nebo obecně Doplněk do vaší koupelny ? Prohlédněte si sekci Sanitární keramika a nábytek a vyberte si Doplněk jaký chcete! Praktický doplněk do koupelny. Bílou, teleskopickou a rohovou tyč na sprchový závěs , je možno dále nastavit podle Vaší potřeby, přímo do Vaší koupelny. Na chuť této tyči přijdete právě díky.


Tyč pro připevnění do stropu a zdi k zavěšení sprchového závěsu s rozměrem x m. Univerzální tyč na sprchový závěs.

Sestavte si svůj sprchový set. Výhodou sprchových tyčí je možnost nastavit držák sprchy do potřebné výšky. Sprchové rolety nabízejí nová řešení ochrany prostoru koupelny před stříkající vodou při. Kvalitní textilní koupelnové závěsy.


Dezignový sprchový závěs a tyč na závěs. Jednoduše nastavitelnou tyč (- 2cm) rozepřít mezi stropem a vanou. Práve pre vás ponúkame teleskopické, nastaviteľné tyče a závesy do kúpeľne.


Vlastnosti Produktu: teleskopická tyč na sprchový závěs nastavitelná délka 1až 200.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky