pondělí 6. března 2017

Kamerové zkoušky potrubí brno

Provádíme inspekční prohlídky všech druhů potrubí od DN 40. K dispozici je vám také naše NONSTOP havarijní služba v Brně a okolí. Nechte si překontrolovat svou kanalizaci kamerovým systémem, aby jste vyloučili . Vytěžování štěrku a písku z potrubí tlakovým vozem.


Odečteme Vám cenu námi provedených kamerových zkoušek od ceny za opravu kanalizace.

Díky pobočkám s technickým zázemím v Praze, Brně , Ostravě, Táboře a Teplicích jsme vám. Kamerová prohlídka potrubí odhalí problém, jeho umístění vytrasujeme na povrchu a. Kamerové zkoušky děláme pro státní organizace, bytová družstva, firmy i . Brno , revize TV kamerou, trasování, čištění. Moravská fekální a kanální - čištění kanalizace, zkoušky těsnosti kanalizace, prohlídky.


REVI se samovyvažovací kamerovou hlavicí. Monitorovací kamerový systém REVI 2s rotační nástrčnou hlavicí.

Zjistím proč je ucpaná kanalizace, v jakém je stavu a čím se . Pomocí revize kanalizace TV kamerou zjistíme stav kanalizačního potrubí a přípojek. Vaše potrubí naše záležitost. Monitoring kanalizace, kamerové zkoušky , slouží k průzkumu a dokumentaci stávajícího.


DN – DN 1lze použít mechanický kamerový systém RIDGID s dosahem do 30 . Naší hlavní činností je čištění a monitorování kanalizačního potrubí od. Kamerovou prohlídkou zjistíme stav Vaší kanalizace včetně případných závad a navrhneme efektivní řešení vedoucí k. Kamerový kontrolní systém se používá v případech, kdy je nutno zjistit skutečný technický stav potrubí. Poskytujeme také revizi odpadů a kanalizace kamerovým systémem i. Zaměřujeme se na čištění průmyslových potrubí a . Kamerové prohlídky a revize stoupacího potrubí vzduchotechniky.


Kanalizace, potrubí - údržba, čištění 7firem. Kovoprojekta Brno nebo správu majetku města Mikulova a města Moravský Krumlov. Frézování venkovní kanalizace - Brno. Při provádění kamerových zkoušek dešťové a splaškové kanalizace před objektem ZŠ.


Disponujemekamerovým systémem pro inspekci potrubí.

Zajišťujeme kamerové prohlídky a čištění kanalizací Tlakové zkoušky kanalizací včetně . Revize kanalizace a potrubí. Ten se skládá především z kamerových zkoušek stokového systému, určení jednotlivých jmenovitých světlostí potrubí na daných úsecích a . Brno Tišnov Brno a okolí Vyškov kanalizační přípojka potrubí. Asociace pro betonové kanalizace Brno -město. Prohlídku bych potřeboval brzy, . EPS, EZS, kamerové systémy, přístupové systémy, strukturovaná kabeláž, docházkové systémy,.


Jsme firma zabývající se čištěním a kamerovými prohlídkami odpadního a kanalizačního potrubí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky