středa 22. března 2017

Vaničkový sifon 90

Gelco PBvaničkový sifon , průměr otvoru mm, DN4 krytka leštěná nerez. RAVAK BASIC vaničkový sifon 90mm s krytkou leštěnou nerez mřížkou. TECHNICKÉ PARAMETRY: Průměr: mm. Pro odtok vody ze sprchových vaniček.


Pro sprchové vaničky s odtokovým otvorem Ømm. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si. Vaničkový sifon určený pro všechny typy sprchových vaniček, které mají otvor pro sifon o průměru 90mm.


Povrchová úprava krytky: leštěná nerez. Informace produktu vaničkový sifon A4CR, prům. Vaničkový sifón určený pre všetky typy sprchových vaničiek, ktoré majú otvor na sifón s priemerom mm.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, . GELCO vaničkový sifon, průměr otvoru mm, DN4 nízký, krytka leštěná nerez PB90EXN. Kovová chromovaná krytka dodává výrobku moderní styl. Pre sprchové vaničky s odtokovým otvorom pr.


Sifón vaničkový s nerezovou mriežkou priemer mm Príslušenstvo a náhradné diely nakúpiť v OBI. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Kvalitný znížený sifón pre vaničky.


Znížený vaničkový sifón s plastovou chrómovanou krytkou. Moderní vaničkový sifon vychází vstříc současným trendům. Vlastní odtok zůstává schován . A49KMAT, ALCA PLAST A49K MAT vaničkový sifon mm matný chrom, 5539.


Sanitární keramika RETRO od italského výrobce KERASAN. Určeno pro sprchové vaničky s otvorem mm. Pochromovaný sifon pro sprchové . Sifon PBEXN – extra nízký.


Pre odtok vody zo sprchových vaničiek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky