čtvrtek 23. března 2017

Litinové umyvadlo prodám

Všechna očka na šrouby pěkná neulámaná, smalt místy odprýskaný. Vyberte si co potřebujete z 9aktuálních inzerátů Umyvadlo. Prodám staré litinové umyvadlo.


Inzeráty umyvadlo litinové - aktuální inzeráty na Sbazar. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle . Zahradní umyvadlo v černé matné barve se stříbrnou patinou. Rozměry: 645x460x300mm, osový rozestup . Inzerce - litinove umyvadlo , nabídky - prodám , prodej, inzeráty. Litinové zahradní umyvadlo s kohoutkem. Neaktivní - expirovaný inzerát.


Tento inzerát je starší než dní a jeho platnost nebyla prodloužena. UMÝVADLO , pumpa,odpadkový koš – litinový. Celolitinová výlevka s odpadem.


Bílá smaltovaná vana klasická, neoprýskaná, prodám za 1. Dále prodám litinový radiátor se žebry, za 1. Poptávka: litinové pavlačové umyvadlo v zachovalém stavu - již před vámi. KOUPÍM LITINOVÉ FORMY, chromovaný lustr, lampičku, i z bakelitu a kovu. Krásné, retro zahradní litinové umyvadlo , litinová výlevka s mosazným kohoutkem . V texte), Staré umývadlo (45), . PRODÁM UMYVADLA se zásuvkami, zn. Součástí je také mosazný kohoutek na vodu.


Naleznete zde litinová umyvadla , hliníková umyvadla , litinové výlevky, hliníkové. Mora, umyvadla béžová 60x4 umyvadla bílá 60x5. Sada svářečky WF JETTIG 25vozík,kukla,chladič. Nabídka - Zobrazeno: 378x - Uherské Hradiště. Designové litinové radiátory vhodné především do tradičních, industriálních, ale.


Clear Stone a Natural stone vany a umyvadla včetně dalšího příslušenství pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky