pondělí 6. března 2017

Plastové rozpěrné nýty

Kupte si produkty řady Plastový rozpěrný nýt v online obchodu společnosti Würth ▷ a přesvědčíte se o kvalitě a rozmanitosti našich produktů. V kategorii Rozpěrné nýty naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. KS-Tools - Sada rozpěrných nýtů - Univerzál, 240ks. Použití : - ke spojování plastových, ale i kovových materiálů,s malou náročností na pevnost spoje - k připevňování štítků, vík a krytů - k zaslepování montážních . Nýty rozpěrné na kotevni-technika.


Prodej kotevní techniky a spojovacího materiálu pro stavebnictví.

Společnost NORMFEST dodává výrobky a služby pro opravy automobilů tak, abyste vždy mohli pořádně šlápnout na plyn. Typ nýtu vytvořený pro spojování materiálů tvrdý na měkký nebo měkký na měkký, jako kov. Speciálně pro součásti nepřístupné, nebo obtížně přístupné ze zadní strany, např.


Trhací nýty s rádlovaným tělem do měkkých materiálů, jako např. Plastové příchytky a dalších 1tisíc moto náhradních dílů v eshopu, který motorky milují. Nýtování plastů , pryže, překližky, sololitu, lepenky, plechů a kombinací těchto. Rozpěrný nýt ke kotvení profilů z poplastovaného plechu. Nýt je z hliníkové slitiny s trnem z nerezu.


Vhodný pro kotvení do betonu, plných cihel, kamene apod.

PLASTOVÉ ZASLEPOVACÍ NÝTY 2x35um Cu. Rozpěrné nýty se používají pro upevňování plechových profilů, především v oblasti střech, uzakončení zdí, připevění lišt, izolačních materiálů atd. KOLÍKOVÁ SPONA CANOE PÁSKA19x66. Nástroj pro rozpěrné nýty PB Fastener, SWZ-0 zelená.


Vítejte v online světě profesionálního nářadí, spojovacího materiálu a C-dílů společnosti RECA. My v RECA se již více než let zabýváme prodejem . Rozpěrné nýty poskytují vysokou odolnost vůči korozi, po zanýtování zůstane trn v nýtu - nevypadne a současně se při aplikaci nýt rozevře do třech . Mimo jiné rozpěrné trhací nýty , trhací nýty s rýhovaným dříkem nýtovacího pouzdra . Vybírejte kvalitní nýty s množstevní slevou. Bohatá nabídka nýtovací techniky. Vyberte si z trhacích nýtů , klasický.


Systém propojovacích kanálů VK. Nýtovací nástroj na plastové nýty. Kvalitní a cenově výhodné nýty od společnosti Killich s. DIN 66 nerezové nýty , rozpěrné , duté a poloduté nýty , nýty s plochou hlavou a další! Objednejte si produkt Plastový rozpěrný nýt Typ v online obchodě společnosti Würth ▷ Váš obchod pro trh a průmysl!


V sortimentu nýtovací techniky jsou nýty rozpěrné NR. Kotvící hliníkový rozpěrný nýt ALU mm půlkulatý, balení ks.

Pro kotvení nebo připevnění úchytných profilů z poplastovaného plechu k betonovým nebo . V kategórii Rozpěrné nýty nájdete širokú ponuku výrobkov a riešení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky