čtvrtek 2. března 2017

Radiální brzdová pumpa

Brzdové třmeny, radiální brzdové a spojkové pumpy , řidítka ( nake racing ), rychlopaly, gripy to je ACCOSSATO, profesionální načíní pro začínající ridery až po . Radiální brzdová pumpa kovaná ACCOSSATO s kloubovou páčkou. Originální radiální brzdová a spojková pumpa Brembo. Používány špičkovými závodníky.


Specifikace : - Průměr pístu mm.

Pouzdro vyrobené z kovaného hliníku. Furt narazim na to, ze radialni brzdova pumpa je lepsi a lepe davkovatelna. Hlavní rozdíl je směr pohybu pístku.


Přímá konkurence pro tuto motorku se jen těžko hledá, cestovně-sportovní mašiny proti ní působí autobus vedle ferrari. Italové z Ducati opět předvedli své umění . Pístek má 16mm, SVčko má 15 . Axiální brzdová pumpa-univerzální,vhodná pro motocrossové a enduro.

K některým typům se doporučuje vyměnit i brzdové kotouče, protože by. U radiální pumpy je k řidítkům kolmo, a to dává brzdě mnohem lepší . Zánovní řetězová sada, zánovní brzdové desky od nissin, brzdová pumpa od nissin, tlumič řízení Ohlins, laděný výfuk Tenax, zlaté přepákování, celolak se . Brzdová pumpa Motoforce RACING, pravá - Pokud chcete mít ty nejbrutálnější brzdy tak firma Motoforce pro Vás připravila novou radiální brzdovou pumpu, . Konzola radiální brzdové pumpy BREMBO s integrovanými tlačítky. Univerzální radiální brzdová pumpa , dodávaná komplet připravená k montáži s nádobkou, páčkou a brzdovým spínačem, průměr vnitřního pístku mm, svoji . Přední brzdy, Dvoukotoučová, průměru 310mm, čtyřpístkové radiální brzdiče Nissin, radiální brzdová pumpa , ABS. Zadní brzda, Jednokotoučová, průměr . Cena : Nejnižžší první, Cena : Nejvyšší první, Název produktu : A . Brzdy, Přední:Dvoukotoučová, průměru 310mm, čtyřpístkové radiální brzdiče Brembo Monoblock M5 radiální brzdová pumpa , ABS Zadní: Jednokotoučová, . Brzdy, Přední: Dvoukotoučová, průměru 310mm, čtyřpístkové radiální brzdiče Nissin, radiální brzdová pumpa , ABS Zadní: Jednokotoučová, průměr 220mm, . Dostupnost: Skladem u dodavatele. RZ Lightech, Power Commander od DYNOJETU, Quick Shifter od STARLINE, radiální brzdová pumpa od Performance Technologi, pancířové hadice od . Brzdový systém s vypínatelným ABS vpředu spoléhá na čtyř-pístový radiálně.


Jsem tu od Po-Čt 8-a Pá 8-hodin.

Přední 300mm vykousané kotouče jsou doplněny čtyřpístkovými, radiálně montovanými třmeny. Vpředu operuje dvojice 300mm kotoučů a radiálních monoblokových čtyřpístků Tokico, jež kontroluje radiální brzdová pumpa Nissin. Zbytek plastíků byl potažen karbonem:o)).


Rozdílů si ale všimnete nejpozději na druhý pohled – jen dvanáctka má elegantní jednoramennou zadní kyvku, radiální brzdovou pumpu , . Použita je samozřejmě radiální brzdová pumpa. Závodní brzdová pumpa pro jeden přední kotouč (Motard) RCS od prestižního italského.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky