pondělí 27. března 2017

Heimeier ventil nastaveni

Označení, omezení nebo zablokování určitého nastavení. HEIMEIER s označením „T“ a regulační ventily. Radiátorov˘ ventil pro samotíĎné a jednotrubkové soustavy.


Jednoduše řečeno: „je-li dostatek tepla z vaření , svícení a slunce, pak není třeba tolik topit, hlavice automaticky přivře ventil , sníží. Termostatické hlavice mohou být manuální – ty umožňují nastavení jedné .

Omezení nebo zablokování nastavení teploty . Integrované plynulé nastavení umožňuje přesné hydronické vyvážení. Symboly denního nastavení a noční. Jednotlivým bodům nastavení hlavice typu GZ. Proto se ventil pružně přizpůsobí jakémukoliv průtoku, ležícímu.


Ventil je osazen speciální regulační kuželkou pro omezení průtoku ventilem i při. Nastavení nulové polohy ( ventil otevírá při cca °C). Při použití deskových otopných těles RADIK v provedení VENTIL KOMPAKT je nezbytné, aby pro jejich správnou funkci byl stupeň nastavení ventilu stanoven .

Nákup bez rizika: dní na vrácení. V případě dálkového nastavení je. U termostatických hlavic s nulovou polohou je nejnižší nastavení °C. Na čelní straně je pomůcka pro nastavení a plastická značka pro nevidomé. Ventil E-Z je vhodný pro všechny termostatické hlavice.


Standardní provedení s vestavěným čidlem. Heimeier vyroben téměř každý druhý ventil. Slouží k nastavení maximální tlakové diference chráněného okruhu. TRV Hydronic Systems, většinu těles typu ventil kompakt a. Pro nastavení termostatické hlavice B. Nastavitelné ruční ventily Mikrotherm je ruční radiátorový ventil vhodný pro.


DN 25) Přesné nastavení dvojitým nestoupajícím vřetenem Přestavitelný na . Stupnice nastavení číslicemi 1- 5. MANU: slouží pro ruční nastavení teploty (výběr tlačítky nebo ),. Rozsah nastavení : 0°C - 28 . Vašeho topného tělesa, nastavením týdenního programu. Parametry slouží k nastavení zobrazování údajů na LC definování teplot a dalších funkcí.

Hlavici snadno a bez použití nářadí našroubujete na stávající ventil topného tělesa bez. Základem pro funkčnost a využití termostatické hlavice je její nasazení na termostatický ventil. Teplota, kterou si uživatel nastaví, je korigována . Hlavice bývá upevněná převlečnou maticí, ventil je nutno vyměňovat po. Při nastavení optimální teploty v místnosti musíme brát v úvahu, že při větrání přichází .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky