čtvrtek 9. března 2017

Poklopy aludeck

Vodotěsný a plynotěsný poklop s nosností nebo tuny. Zakrytí inspekčních šachet uvnitř objektů, kde je kladen velký důraz na estetiku, . Sestavy obsahují poklop včetně rámu, těsnění, . Hloubka vany poklopu je mm. Součástí široké sortimentní nabídky jsou i poklopy pro . Plastové poklopy Hermelock se vyznačují nízkou hmotností a vysokou . Rám a poklop jsou vyrobeny z hliníkových profilů, které jsou po celé délce spoje svařované. ALUDECK - POKLOPY PRO ZADLÁŽDĚNÍ. Prodáváme poklopy k jímkám značky Hermelock, jejichž vlastnostmi jsou nízká.


Nosnosť: ton pri vyplnení betónom kvality Bo hrúbke cm. Materiál: hliníkový rám a poklop. Doufáme, že budete s našimi výrobky . Poskytujeme systém provětraných podlah hydroizolace Iglú. Skupina sortimentu zboží, ISG- IS - GABEX poklopy AD-FIX,STEELDECK,GA, GAP, . Jde především o sortiment: Poklopy a mříže . Obchodní firma se stavebními systémy, mezi něž patří: šachtové poklopy z. Poklop pro šachty a jímky - kvalitní šachtové poklopy a vzduchové izolace . Potrebujete esteticky a prakticky vyresit revizni otvor v podlaze? AD Vodotesný, uzamykateľný šachtový poklop pre zadláždenie, určený na zakryti.


Interiérové i exteriérové poklopy nabízíme v nejrůznějších variantách. Slitina hliníku umožňuje velmi efektivní zabetonování celého poklopu, což je předpoklad. DN 3na šachtové dno a troubu DN 4poklop.


Aludeck poklopy to hravě zvladnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky