úterý 28. března 2017

Hadice pro kapénkovou závlahu

KÄRCHER Rain System - Sada hadice pro kapénkovou závlahu Ideální kompletní sada k cílenému zavlažování podél živých plotů a rostlin připravená k . Kärcher sada hadice pro kapénkovou závlahu Rain system. Sada obsahuje hadice pro kapénkovou závlahu m, filtr na nečistoty včetně koncového kusu. Kärcher hadice pro kapénkovou závlahu Rain system m, možnost napojení na napájecí hadici. Popis zboží: m dlouhá hadice pro kapénkovou závlahu je díky rovnoměrnému odkapávání nejvhodnější k efektivnímu zavlažování živých plotů a keřů.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Díky rovnoměrnému odkapávání nejvhodnější k efektivnímu zavlažování . Manžety pro kapénkovou závlahu kusy. Kapková závlaha funguje na principu hadice s vestavěnými kapkovači. Voda z hadice pro kapénkovou.


Co je potřeba pro kapkovou závlahu ? Hadice pro kapénkovou závlahu m. Sada je připravena k okamžitému zapojení a . Obsahuje filtr, manžety pro kapénkovou závlahu , připojovací díly a hadice , okamžitě připravená k zapojení.

Napájecí hadice systému Kärcher Rain System TM - dají se na to perfektně upevnit těsnící manžety, manžety pro kapénkovou závlahu a postřikovací manžety. Sada Kärcher Rain Box obsahuje přípojku na . Regulátor tlaku pro kapkovou závlahu. Včetně koncového dílu a filtru - kompletní . V ideálním případě hadice pracuje pod tlakem max. Filtr na malé částečky chrání hadici pro kapénkovou závlahu před malými částečkami nečistot. Základem systému jsou kapénkové hadice s kapacími otvory.


Podle toho, kde chcete kapkovou závlahu využít a pro jaké rostliny,. Zabezpečí, aby do kapkové hadice proudila voda pod optimálním tlakem a nedošlo tak . Boční výstup je nastavitelný a je ideální pro připojení . Na hadici lze optimálně připevnit manžety pro kapénkovou závlahu a postřik. Hadici lze podle potřeby zkrátit, pomocí I-dílů prodloužit a díky T-dílům i rozdvojit.


Je vhodná pro stromky, keře a rostliny, které jsou . Držák na hadice nástěnný plastový se schránkou - masivní konstrukce, —, 30 Kč. Bodce pro kapénkovou závlahu , závit na klasické PET lahve, bal. Sharks Zahradní hadice flexi GT22M. KÄRCHER Rain System – Sada hadice pro kapénkovou závlahu Ideální kompletní .

Kapénková hadice s kompenzací tlaku, 1m – Rootguard. Je cizosprašná a potřebuje jinou odrůdu jabloně pro opylení. Společnost GARDENA nabízí vše pro zavlažování vaší zahrady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky