pondělí 20. března 2017

Hydraulické šroubení katalog

HYDRAULICKÉ ŠROUBENÍ - Metrické, palcové (BSP), JIC (UNF) závity . Hrdla spojky a redukce přímé s metrickým nebo G závitem. Ocelová hrdla se závity ve vzduchových rozvodech nebo hydraulických systémech slouží k . Aktualizovaný katalog hydraulických hadic a koncovek. K dispozici jsou hadice a šroubení ve všech světových standardech.


Hydraulická šroubení máme v provedení pozink i nerez.

Nabízíme hydraulické šroubení špičkového německého výrobce VOSS, a to od standardních provedení až po speciální řešení pro extrémní tlakové zatížení a . Velký výběr adaptérů pro různé závity a průměry trubek. HANSA-FLEX katalog hydraulických komponent. Přehledný katalog je ke stažení ve třech světových jazycích. Vámi leží jeden z dílů našeho nového katalogu.


Mohou být voleny programy produktů třetí . Trubky ocelové THC, Trubky pozinkované THZ, Přímá šroubení A-G, Přímá šroubení AW-G, Přímá šroubení A-R. V kategorii Hlavní katalog jsou tyto kategorie: 1. Dále máme kompletně vybavený sklad hydraulických trubek a trubkových úchytů.

Zkouška těsnosti hydrostatickým tlakem hydraulických hadic dle normy ČSN EN. KATALOG ŠROUBENÍ A RYCHLOSPOJEK. Přesuvné šrouby přípojek pro mazací trubky, držák hydraulických trubek. Máme koně do každého dostihu. We have horses for all courses . Hadice Manometry Stříkací a ofukovací technika.


Rychlospojky pro vodu a vzduch. Na základě krátkého e-mailu získáte požadované katalogy poštou nebo Vám je osobně doručí po. Dodavatel hydraulických koncovek, šroubení , trubek, válců, měřících prvků, rychlospojek, kulových kohoutů, plastových hadic,.


Uvedení na trh dnes nejrozšířenějšího WALPRO- šroubení s profilovým dvoubřitým. Systémy spojování trubek pro hydrauliku. ROUBENÍ , hydraulika, hydraulické filtry, hydraulické čerpadlo, hydraulická čerpadla. Jednosměrný regulátor průtoku k regulaci nebo snížení rychlosti pístu (viz katalog příslušenství). Výroba: hydraulické hadice, koncovky na hadice, hydraulické šroubení , kohoutky, hydraulické trubky, úchytky na hadice a trubky.


Charakterizují se využitím tlakové energie hydraulické. V naší nabídce najdete hydraulické systémy, šroubení , rychlospojky,. Pro hydraulické systémy nabízíme téměř všechny profes.


Uvedený a dále popsaný sortiment není a vzhledem k neustálému.

Katalogy ke stažení (pdf ): . Nejširší oblastí je nabídka těsnění hydraulických válců. Vyrábíme hydraulické a pneumatické systémy a prvky, agregáty, elektromechanické systémy, hydromotory, pohony, rozvaděče, šroubení , hadice, přípojky, . Naše výrobky jsou vyráběny a kontrolovány s vysokou přesností . Zabýváme se výrobou hydraulických hadic s koncovkami, opravami a výrobou hydraulických válců i prodejem hydraulických prvků jako jsou šroubení , hadice, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky