středa 29. března 2017

Downpipe geluid

Heb twee vraagjes: Hoeveel neemt het uitlaat geluid toe met de standaard downpipe wel met catmod icm standaard . Deze demper filtert meestal veel geluid en voornamelijk de zware tonen. De uitlaatgassen worden via de downpipe naar de uitlaat afgevoerd. Haal meer uit je chiptuning: vervang de uppipe, downpipe en centrepipe.


Een uitlaat heeft daarbij ook een grote invloed . Een downpipe geeft echt bijna geen merkbaar extra geluid , hooguit iets dieper.

Een 9-is een goed geisoleerde auto dus die downpipe zul je . Verschil (in pk winst, geluid , etc) tussen 1en 200cellcat. Ik weet ook niet hoe een downpipe klinkt icm met een standaard einddemper. Ik wou gewoon een vet geluid dus heb ik een catback laten . Nu is de vraag gaat de Downpipe behalve geluid (beleving) nog wat zal. Als je de mini gaat tunen dan wel een andere downpipe nemen want . JMTuning Kleppenuitlaat en downpipe met racekat. Zeer bescheiden geluid met gesloten klep.


Audi SS-tronic with KN filter and downpipe 2psi by Scaramotore freddo.

Moet het geluid uit je uitlaat klinken als een spinnende kat of als een brullende. Het meeste koppel en vermogen krijg je door de downpipe te vervangen. Welke manieren zijn er om een mooier geluid te bekomen? Je kan wat geluid lospeuteren door te beginnen met downpipes en zo. Dieselsound tuning bij Heinz!


Milltek downpipe De-cat systeem Seat Leon 1. DPF verwijder downpipe op een A5. Wat mij betreft tot nu toe het mooiste geluid uit een diesel. Met alleen de downpipe verandert je geluid ook al aanzienlijk. Binnenkort ragazzon catless downpipe erop en een 200cellen racekat.


Uitlaatklep exhaust valve downpipe cutout cut out tuning. Ongebruikt helemaal nieuw in doos! Met slechts druk op de knop verandert het geluid. Na het vervangen van de downpipe kan de uppipe heter worden, waardoor de.


De einddemper wordt vooral voor het geluid vervangen, maar ook hier valt . Volkswagen Golf MKGTI Armytrix Beste Valvetronic Uitlaat Geluid Tuning. Cat-Back Dempers Downpipes Kopteksten Modificaties Beoordeling Prijs. Ervaar je auto bruut of beschaafd wanneer jij dat wilt. Is dit bv enkel het verschil in geluid of maakt het ook veel uit voor de .

RVS uitlaatsystemen met regelbaar geluid en vermogen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky