pátek 3. března 2017

Kartuše pb

Propan-butanové kartuše k cestovním vařičům a další příslušenství od army shopu Military Range. Kompletní army a outdoorové vybavení. Nejpoužívanější a díky způsobu uchycení i nejstabilnější typ kartuše je šroubovací. Dalším typem jsou kartuše s ventilem, použitelná hlavně pro campingové . Plynová propichovací kartuše 1g.


Máte vybrané filtry: kartus PB.

Náhradní kartuše ventil,závit MEVA 230g. Kartuše s ventilem obsahuje směs Propan-butan. Standardní šroubovací závit dle EN 4Obsah kartuše : netto 230g . Jednorázová plynová propichovací kartuše na plyn butan se systémem STOP-GAS. Nejčastěji používaná jako náhradní . Spotřebiče na PROPAN-BUTAN a CAMPING - Příslušenství, regulátory, hadice - kartuše a láhve na PB.


Díky doma vyrobené redukci je možné plnit turistické kartuše. Redukce je možné u mne zakoupit, stačí poslat.

V tejto kategórii sú hlavne jednorázové plynové kartuše (bomby). Extol Premium hořák s piezo zapalovačem a předehřevem plynu na kartuše s EU závitem - ventil s jemnou regulací pro přesné nastavení plamene- standardní . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Campingový vařič na PB pro turistické účely k přípravě pokrmů, připojen přímo . Nelze připojit na kartuše CAMPINGAZ) - praktický . Inzerát Vařič na PB a kartuše s piezoel. Frýdek-Místek, cena 450Kč, od kubica. Popis: Vařič na PB kartuše je vhodný ke . Profi nářadí, stroje a svářečky pro . Plášť kartuše je vyroben z velmi kvalitní oceli, zároveň disponuje . Hmotnost náplně: 1g - Průměr: mm - Výška: mm.


Specializovaný obchod DSTechnik. Hořák pro plynové kartuše s PB náplní, výkon 7kWh, EXTOL PREMIUM - Hořák na plynové kartuše je určen pro opalování nátěrů a barev, nahřívání materiálů . VAR 2g plynová kartuše malá P-B 30:70. VAR G 2je plynová kartuše z tenkého ocelového plechu se zvýšenou odolností a dovoluje tak náplň směsí 30: 70 . PB kempingová sada pro grilování, vaření i vytápění na 190g kartuš. Kempingový vařič SET s držákem kartuše s grilovací pánví je ideální pro rychlou tepelnou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky