čtvrtek 16. března 2017

Plastové nýty do auta

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Yamaha - zamačkávací nýt do kapot, plastů a posedláků Tourmax, originální japonská kvalita. V kategorii Rozpěrné nýty naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. PLASTOVÉ ZASLEPOVACÍ NÝTY2x35um Cu.


Suzuki, Yamaha klip - spojovací nýt do kapot, plastů a podsedláku.

Stejný jako originál, ale od Tourmaxu. PROFI Pro profesionální použití. Pouhých US$9 kupte Auto plastové nýty Fender Spojovací Clip - Black (1ks) nyní na DealExtreme s dopravou zdarma. Slepý nýt x 2mm plastový s plastovým trnem.


Plastové slepé nýty , Berner. Hledáte levné Nářadí na opravu online? Sada obsahuje ks černých plastových nýtů, které zároveň fungují jako automatické zarážecí spony. Spoločnosť MM Autotechnik s.

BMW, Audi, Mercedes a Volkswagen. Príchytky, hmoždinky, nity ,. V kategórii Rozperné nity najdete šíroku ponuku výrobkov a riešení. Všetko skladom, dobré ceny a rychlá doprava. Montážní komponenty - plastové. Spotrebný dielenský materiál- plastové nity a príchytky.


Vybraným účelům poslouží speciální nýty , například lakované nýty v barvě spojovaných dílů, neprůchozí těsnící nýty nebo plastové nýty pro kontakt s citlivými . Snímatelné plastové knoflíky DRESSKING, ks na kartě. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nýtovací knoflíky AUTO -MOTO, vel. Nýty výhodně v Eshopu HORNBACH. Profesionální nýtovací kleště s odolnou ocelovou konstrukcí pro plastové nýty.


Dodáváme dílenské vybavení, autotechniku, kompresory,. Dobrý den, prodáme originální nové plastový nýty určené převážně k uchycení chladičové stěny („sahary“) a obložení sloupků vozu z plastu. V naší textilní galanterii waldes.


Kleště nýtovací pro plastové nýty , Triumf - sada dílů - x kleště - x plastový trhací nýt 5x15.

ARCUS ENGINEERING Slovakia, Prievidza - Nity , nitovanie, nitovačky, matice, lisovanie, navarovanie, navarovacie skrutky, spriahovacie tŕne, kotlové tŕne, . Na Suzuki i Yamahu jsou obecně stejné univerzální díly, není nutné proto .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky