čtvrtek 30. března 2017

Infuzní dávkovač

Snadno omyvatelný infúzní stojan sloužící k zavěšení infuzního roztoku. Přesný injekční dávkovač s dotykovým displejem a velmi jednoduchým ovládáním v . Existují dva typy infuzní techniky - lineární dávkovače neboli perfusory, které pro podávání léčiv používají injekční stříkačky, a infuzní pumpy, . Hessem poprvé představen lineární dávkovač firmy B. Díky šedesátiletým zkušenostem dodává v současnosti B. Uživatelské rozhraní je stejné pro infuzní pumpu i pro lineární dávkovač.

Spolehlivá VOLUMETRICKÁ INFUZNÍ PUMPA k přesnému dávkování a udržování dávkovací rychlosti. Ověřené infusní volumetrické pumpy IVAC a TERUMO . Jak vypadaly před šedesáti lety a jak . Enterální lineární dávkovač. Firma CODAN ARGUS AG je tradiční švýcarský výrobce infuzních pump a lineárních dávkovačů. Přístroje splňují nejvyšší jakostní a bezpečnostní požadavky, . Lineární dávkovače ONYX k podávání léků - NOVĚ s podsvíceným displejem.


Proveďte literární rešerši v oblasti infuzních systémů. Propofol, Remifentanil, Sufentanil v plasmě nebo účinnostní .

Použité přístroje: analyzátor infuzních pump Fluke IDA infuzní pumpa Terufusion TE-1NW injekční dávkovač Terufusion TE 331 . Většina pump sama vypočítá rychlost infuze po zadání parametrů celkový objem. Nástupce infúzní pumpy Ivac 59 Ivac 591. Možnost programování rychlosti a objemu nebo objemu a doby infúze. Infuzní technika – ks infuzních pump, ks lineárních dávkovačů, ks. Infuzní pumpy musí mít rozsah dávkovací rychlosti minimálně – 1. Dávkovací systémy DOPAG pro výrobu kompozitních komponent v procesu infuze.


Subkutánně lze aplikovat přípravky ve formě injekcí, infuzí či implantátů. Výkon: regulace rychlosti infuze Rychlost infuze závisí na množství tekutiny, která. K přesnému dávkování léků je vhodnější používat infuzor, injekční dávkovač , . Režim výpočty a profil dávkování zvyšuje komfort obsluhy. Velký osvětlený displej ukazuje rychlost infúze , množství podaného roztoku, . Infuzí rozumíme vpravení většího množství tekutiny do organizmu. Infuze jsou připravovány ve farmaceutických továr- nách ve.


Následující tabulka ukazuje úplné schéma dávkování ve formě bolusové injekce následované. Požadované věcné plnění, vlastnosti a parametry přístroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky