středa 29. března 2017

Kabelový žlab mars

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . MARS 125x1(2m) Dostupnosť: Skladom, 4. MARS 250x1(2m) Dostupnosť: Skladom, 7. Detailní popis žlab kabelový s integ. NKZI 50X62XS - kabelový MARS žlab s integrovanou spojkou. Kabelové žlaby MARS (MB).

UR( - ) konektor Scotc. Vaše cena, 5- Kč, 7Kč. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . S (galv.zinek) žlab kabelový děrovaný s integr.


Kód výrobce: MARS NKZI 100X500X1. MARS 40x2 kompletní včetně víka a podpěr, spojek a závěsů m. Tentokrát se připomínají kabelové žlaby Mars a Jupiter, za které společnost získala ocenění Česká kvalita. TIP na betonový kabelový žlab !

Zákazník objednává žlab o délce 2. Plechový kabelový žlab Topservis 250xEKZS 2m. KOPOS ŽLAB PLECH NKZI 50X250X0. MARS, upevněném pod okapem na zadní stěně objektu. MARS , zavěšeny neidentifikované kabely v ohebných trubkách PVC. Dokumentace pro provedení stavby a dokumentace skutečného provedení.


Cu potrubí a kabelů na střeše, bm, 1 - Kč. Vhodné pro kabelový kanál, ano. KABELOVÝ ŽLAB MARS S INTEGROVANOU SPOJKOU NEDĚROVANÝ. Lišta vkládací 24xs víkem, m, 80.


Chránička kabelová mm, m, 8. Osazení oceloplechového rozvaděče, ks, 1. RŠ 3z lakovaného plechu vč. Elektroinstalační kanál EKD 100X40. Zvolil jsem neděrované plechové kabelové žlaby Mars o šířce 1mm.


Montážní profil, kabelový žlab. Kopos, OBO, Vergokan, Niedax …) Mars , Jupiter, MKS apod.

Výložník na stěnu pro žlab MARS 62x50. Drobný spojovací materiál pro žlaby MARS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky