pondělí 20. března 2017

Nástavec na wc contact

Nástavec na WC CONTACT -vyměkčený 11cm. Spodní profil nástavce zabezpečuje . Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Měkčený nástavec na WC Contact je vyroben ze speciální elastické hmoty.

Flexibilní poddajný materiál. Plastový nástavec na WC , výška 11cm, flexibilní poddajný materiál. Vyzvednutí na prodejně, nebo možnost doručení přímo do domu či bytu. Vyměkčené zvýšení toalety k usnadnění dosedání i vstávání.


Pohodlný měkký nástavec s jednoduchým upevněním na mísu. NADSTAVEC PROTISMYKOVY NPSna barlu 1xks. Podobný produkt: , ZPI09BA - Zvyšovače toalety.

Minimální teplota skladovaní: 5C° Maximální . Výška 11cm, nosnost 150kg, hmotnost 2kg. Výrazně usnadnuje použití wc u tělesně postižených a méně . V naší internetové lékárně nabízíme volně prodejné přípravky z kategorie vitamínů, potravinových doplňků, kosmetiky a přípravky pro péči o vaše zuby. Spodný profil nadstavca zabezpečuje pevné uchytenie na toaletnú misu. Vyrobený zo špeciálnej elastickej peny.


Na toaletní mísu se upevňují. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nastavec na wc contact vymekceny 11cm. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Protiskluzový nástavec slouží jako doplněk holí a berlí při jejich použití na kluzkém terénu (sníh, náledí).


MOLETT - nástavec na WC 10cm bez poklopu. Nádstavec na WC 11cm mäkčený, bez poklopu CONTACT. Usnadní použití WC těm, kteří mají potíže se sedáním a zvedáním se. Stačí ji postavit na podlahu, není třeba ji . Pomôcka pri ťažskostiach s vykonaním potreby na WC , .

Nadstavcom na WC Clipper sa stane použitie toalety pre seniorov a ľudí s ortopedickými ťažkosťami opäť. Blíží se nám období Vánoc, ke kterým bezpochyby patří nákup dárečků. Stále více lidí však nakupuje dárky po internetu.


NÁSTAVEC NA FEMORÁLNÍ CENTROVACÍ ZAŘÍZENÍ TNKK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky