čtvrtek 2. března 2017

Hadička 6mm

Odolává teplotám od -°C do. Průhledná plastová vzduchovací hadička. Silikonová hadička v průměru 5mm k úpravě vašich návazců délka 1m při odběru 10m 2m.


Propojovací hadička o průměru mm slouží k připojení postřikovačů případně kapkovačů k samotnému obrubníku a přivádí tak do koncového zavlažovacího . Prohlédněte si cenové nabídky na hadička 6mm (m) od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte .

Plastová hadička o průměru mm. Vhodná pro připojení vodních filtrů a reverzních osmóz. Průměr je shodný s nabízenými rychlospojkami mm . Benzínová hadička 6mm - (1metr) - Česká výroba.


Zasláno bude v celku, cena za 1m. Popis: Vysokotlaká hadička pro filtrační systémy. V kombinaci s rychlospojenými spojkami slouží jako spolehlivý jednoduchý násuvný systém pro vytváření . Silikónová hadička pre vzduchovacie kompresory. Koľko kusov si vyberiete pri kúpe toľko metrov hadičky v .

Při navázání jednoháčku, nebo trojháčků se silikonová hadička nasadí na hotový návazec a ten zajistí ochranu návazce a také monofil semkne. Požadovanú dĺžku odrežeme na celé metre. Velkoobchod chlazení, klimatizace a tepelná čerpadla. Hadička z polyamidu PA8B, metr.


Univerzální palivová hadička FKM 3. Podtlaková silikonová hadička s vnitřním průměrem 6mm , různé barvy. Teplotní odolnost do 200°C Standardně baleno v délce 1m. Vysoce kvalitní FKM materiál odolává teplu a zachovává si své elastické vlastnosti. Transparentná silikónová hadička na pripojenie k okysličovacím čerpadlám . Adaptér gumový pro odvzdušňovací přípravek s háčkem( hadička mm ). Kvalitná silikónová podtlaková hadica s vnútorným priemerom 6mm.


Vďaka pružnosti hadice je možné ju požiť na priemery trubiek 5-7mm. Palivová hadička černá, vnitřní průměr 6mm, vnější průměr 10mm. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky . Délka 1m, vnitřní průměr 6mm , venkovní průměr 9mm, tlouštka stěny 5mm.


Vzduchovacia hadička SILIKÓNOVÁ mäkká - priehľadnej farby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky