pátek 6. února 2015

Naviják na vzduchovou hadici

Barva modrá ○ Provozní tlak při 20°C ○ Rychlospojka s. TWIN HADICE , TYP 8HADICOVÝ NAVIJÁK URČENÝ PRO TECHNICKÉ . Hadicové navijáky pro stlačený vzduch a vodu včetně hadic různé délky. Pneumatické výrobky, Bezpečnostní hadicové a kabelové navijáky – uzavřené. Vysoký průtok a nízká tlaková .

Samonavíjecí cívku s 9m vzduchovou hadicí lze připevnit otočně na zeď (obr. 3) nebo na jiné . Navijáky hadic na stlačený vzduch – uzavřené. Kvalitní spirálové hadice a navijáky s hadicemi.


Hadice jsou vyrobeny s kvalitního polyuretanu a mají širší průřez, takže umožní dostatečný průchod stlačeného . Profesionální naviják se vzduchovou hadicí z tvrzeného PU. Odsávací hadice na horký vzduch a chemické výpary. Tlaková hadice s navijákem ve stabilním rámu, rozměr 3× 2× 3mm, s vedením, které zabraňuje. Nárazu odolné plastové pouzdro s brzdou, odolná KPU hadice s ochranou proti ohybu, kovový otočný držák na zeď nebo strop .

Součástí balení je: - navijákový buben s hadicí m. Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup. Trutnov, cena 4Kč, od ondrassna Sbazar. Základní model hadicového navijáku v plastovém provedení umístěný na kovové konzoli.


Vysoce kvalitní polyuretanová hadice s aretací po 5m, Celková délka . Snadné odvíjení a šetrné automatické vtahováníMožnost natočení držáku až o 180°Délka hadice m. Automatický naviják se vzduchovou hadici m. Hadice je zhotovená z PVC odolného vůči nízkým i vysokým teplotám, může tak být . Polyuretanová hadice s textilní vložkou, mVysoce flexibilní a odolná proti oděruOtočná šroubení na vstupu a výstupu zabraňují zkroucení. Elastic 9-5R vzduchová hadice rovná 5m pr. Vzduchový naviják osobní plastový 11m pr.


Uvnitř navíjecího bubnu je zabudován pružinový mechanismus, který umožňuje automatické navíjení hadice a . ReelSmart automatický naviják zahradní hadice 25m s vodním pohonem navíjení , Navíječ. Tangit Uni-Lock m těsnící vlákno pro vodu, plyn, topení a vzduch. SB-- skladem v e-shopu Nářadí . Bezpečný a spolehlivý hadicový naviják určený pro pneumatické nástroje,.

Díky správně nastavené pružině se hadice navíjí pomalu a rovnoměrně v celé šíři navijáku. Ideální automatický naviják na vzduchovou hadici do dílny i garáže, šetří místo i čas při skladování hadice. Pro upevnění na stěnu, strop nebo jinou konstrukci je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky