neděle 8. února 2015

Zahradní ventil dvojitý

Elegantní provedení ventilu s masívním plastovým ovladačem v zelené barvě, . Kohout je včetně krycí chromové růžice na zeď. Tyto kulové kohouty najdou uplatnění p. Ostatní pomůcky pro zavlažování. Zahradní ventil se dvěma vývody.


Popis : Kusů na paletě : Neuvedeno.

Platí pro : Stapaz Hradec Králové. Ventil rohový guľový s filtrom TE-66FS DN15xDN15. K instalaci s hromadným zajištěním. Kvalitní zahradni ventil s rozbočením na dvě hadicové. S ventilem EHEIM můžete jednoduše, bezpečně a čistě spojit i rozpojit . PN, připojovací vnější závit . Dvojitý kulový kohout vzorkovací pro plyn motýl.


Kup teď Kč s dopravou 1Kč.

Ještě něco na zahradu , do dílny,. IVAR zahradní NEZÁMRZNÝ kulový ventil IVAR. Grohe Eggemann Originální WAS dvojitý ventil jednoduchý, chrom.


INSTALETÉRSKÝ PROGRAM Instalatérský program NOVASERVIS je vyroben z kvalitní . Tento ventil je vyroben speciálně pro ovládání sekcí s kapkovou závlahou. Postřiková kapalina je natlakována pomocí dvojitého pístového čerpadla pohá. Renáta Rumpová - prodej a servis zahradní , lesní a stavební techniky. Ruční ovládací ventil je osazený manometrem, ze kterého je možné během práce . Online prodej EHEIM ostatní - akvaristika a teraristika. Plastový filtr dvojitý (2mm) - PN max.


Pavel Dostál - zahradní a lesní technika, zahrada , pole, sekačka, křovinořezy, motorové. Tlakem na modré tlačítko se otevře ventil dekompresoru na válci. Jeden okruh WC, automatická pračka, zahradní ventil.


Druhý okruh umyvadla, sprchy, bojler. Montážní sada pro postavení sušičky prádla na pračku. To je praktické zejména z důvodů ušetření prostoru v místnosti a navíc se při vkládání a vyndávání . Tento zahradní kohout je vyroben z kvalitní mosazi a je povrchově.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky