úterý 24. února 2015

Pumpa na nafukování matrací

Campingaz Dual Action Handpump je ruční pumpa pro nafukování a vyfukování. Součástí výrobku jsou různé adaptéry (trysky) pro různé ventily a přenosný . S námi nafouknete bazény, matrace , lehátka i čluny! Nožní ruční, aku i elektrické pumpy k nafukování ušetří Vaše plíce, čas i peněženku – výhodně a skladem!


K nafukovacím matracím patří i nafukovací pumpy , u nás naleznete pumpy nožní, ruční i pumpy elektrické. Vyberte si podle vaší preference.

Efektivní přenos energie Efektní, ergonomická pumpa o objemu l. Univerzální využití Kompatibilní se všemi nafukovacími matracemi díky různým redukcím . Ruční pumpa pro nafukování bazénů a hraček. Komfortní nafukovací matrace pro opravdové pohodlí v kempu i doma. Pumpa Spokey PAMPERO na míč, kolo a matrace.


Jak vybrat pumpu na nafukovací člun, ruční pumpy , nožní pumpy , kompresory, foukadla, elektrické pumpy 12V na foukání člunu. Nafukovací vak Thermarest NeoAir Pump Sack. Tato pumpa vhodná pro nafukování a vyfukování matrací je napájena přes 12V autozásuvku od firmy Coleman .

Pumpa slouží pro nafukování i vyfukování. Levý otvor slouží pro nafukování a levý pro vyfukování. Pumpa je určena pro nafukování matrací , člunů, nafukovacích . Kompaktní elektrická pumpa , která je vhodná pro nafukování matrací , menších člunů, zahradních bazénů apod. Pumpa má navíc zpětný chod a umožňuje tak . Gumová šlapací pumpa s objemem litru.


Nožní pumpa od značky Adriatic o objemu litru je vhodná k nafukování lehátek, matrací , postelí nebo čl. Pumpička obsahuje nastavitelné koncovky pro různé typy ventilů. Máme nafukovací pumpy pro čluny a jakýkoliv nafukovací výrobek.


Tato objemová pumpa je ideální pro rychlé a snadné hustění a vyprazdňování velkoobjemových nafukovacích . Taky jste si při nafukování matrací nebo menších člunů ústy říkali, už aby to bylo hotové? Ruční dvojčinná pumpa vhodná na nafukování kajaků, kanoí, člunů a raftů. Ušetřete síly a dech s touto nožní pumpou Intex! Vysoko - objemová pumpa umožňuje nafukování i vyfukování.


Je ideálním řešením pro nafukování malých a. Přenosný obal součástí výrobku. CAMPINGAZ Akumulátorový kompresor na nafukování člunů, lehátek, matrací , apod. Ruční vzduchová pumpa pro rychlé nafouknutí a .

Specializovaný obchod DSTechnik. Pumpy , nafukovadla v e-shopu Sportovniobchod. Vyžaduje 6C baterie které nejsou součástí balení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky