čtvrtek 19. února 2015

Rohové umývátko jika

Elegantní jednoduchá umyvadla pojmou dostatečné množství vody i při malé půdorysné ploše. Duravit STARCK umývátko rohové 4mm, bílá , WonderGliss. Designér Philippe Starck vytvořil krásné rohové umývátko o rozměru 31x31x43cm, tento model . Vrchol úspornosti a nekompromisní funkčnosti v ladném kabátě, stylizovaném do podoby skvěle zapadající do celého interiérového konceptu - rohová verze . Prohlédněte si sekci Sanitární keramika a nábytek a. Sází na jednoduchost s překvapivými detaily.

Pro ty, kteří nemají místa nazbyt, je velmi vhodné rohové umývátko Deep by JIKA. Nadčasová elegance čistých linií umyvadel Mio je stále moderní. Jsou určena pro ty z nás, kteří dávají přednost. Jika Deep Rohové umyvadlo 55x56. JIKA Mio umývátko rohové s otvorem perla 8. OlympNEW bílé rohové umývátko 45xbez otvorů 8. Umývátko keramické rohové JIKA (Laufen).


Kombinační klozet OLYMP bílý 1. Vhodně ho doplní rohový pojízdný kontejner stejnojmenné série.

Možnosti instalace: na zavěšení Umyvadlo se dodává bez upevňovacích. Zajímá vás Umývatko rohové nebo obecně Umývatko do vaší koupelny? Elegantné jednoduché umývadlá Olymp pojmú dostatočné množstvo vody aj pri malej ploche pôdorysu. JIKA DEEP rohové umývátko 45cm H8.


Eurovit rohové umývátko ze slinutého keramického střepu (VC). RETRO keramické umyvadlo 55x58cm, rohové. LUIGI keramické rohové umývátko 34x34cm, bílá.


Keramické umyvadlo rohové 40x19x40cm, nábytkové . JIKA OLYMP umývátko rohové s otvorem akce vystavovaný vzorek BALÍK KG. Informace o výrobku: Rozměry: 34x34x1cm. Instalace: k zavěšení do rohu.


DEEP BY JIKA rohové umývátko 45cm. Sú určené pre tých z nás, ktorí dávajú prednosť . Skříňka pod rohové umyvadlo 10°, 10°, Koupelnový nábytek, Nábytek, umyvadla a. Tři druhy dekorů (lesklá bílá , lesklá šedá a tmavý ořech) umožňují pojetí . Bílá LCC (LAUFEN Clean Coat) Sanitární keramika .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky