úterý 17. února 2015

Somfy vetrne cidlo

Bezdrátové větrné čidlo pro ochranu markýz, screenů a žaluzií. Eolis sensor RTS, větrné čidlo s bezdrátovým přenosem povelů pro ochranu markýz a venkovních žaluzií - SOMFY eshop. Objednejte si sami čidlo SOMFY a. Soliris sensor RTS, kombinované větrné a sluneční čidlo s bezdrátovým přenosem povelů pro . Při překročení nastavené rychlosti . Představte si situaci, že sedíte na.

Kombinované větrné a sluneční čidlo měří rychlost větru a intenzitu slunečního záření. Eolis Sensor je větrné čidlo s bezdrátovým přenosem povelů, které slouží k ochraně . Eolis UNO sada: čidlo vítr box s elektronikou. Otřesové větrné čidlo bílé barvy Eolis. Somfy pracují v pásmu 4MHz a jsou.


SOMFY Mastercontrol II a libovolného počtu motorových řídicích zařízení pro každý zvolený způsob. Vyberte si z prověřených odběratelů pohonů a řízení Somfy. Automaticky ovládané žaluzie napomáhají v letních měsících ke snižování .

Scénář může vypadat například tak, že se automaticky zatáhne markýza, pokud větrné čidlo zaznamená příliš silné poryvy větru. Bateriové větrné bezdrátové čidlo v novém designu. Snadná a rychlá instalace - provoz na baterie . Pokud použijete sluneční nebo větrné čidlo ,. Sluneční čidlo ochrání interiér před.


Nebo se automaticky stáhnou venkovní žaluzie, pokud teplota v domě . Větrné čidlo , které chrání žaluzie před. Markýza je ovládána pomoci radiových. S RTS může stínicí techniku ovládat i řada čidel, např.


Lokální ovladač připojený kabelem. Solirir Senzor RTS – sluneční a větrné čidlo Soliris Senzor RTS. Dalším využívaným sensorem je sluneční. Ten neslouží jako ochrana markýzy, ale chrání terasu před přehříváním.


Doporučujeme vám elektrické ovládání stínění značky Somfy. Stínicí techniku vybavujeme řízením Somfy. S TaHomou ovládáte celou domácnosti . Vhodné je například otřesové a větrné čidlo.


Pro ochranu před deštěm může být přímo na větrné a sluneční čidlo.

RTS otřesové čidlo - Eolis 3D Wirefree RTS - . Proto jediná možnost jak to zjisti je kontaktovat přímo somfy a nechat si vypracovat celý projekt. Fasádové větrné čidlo , bezdrátové. Interiérové sluneční čidlo pro automatické ovládání předokenní rolety nebo rolet v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky